A xenomorfóbia általában a jobboldalra jellemző tulajdonság?
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 00:21
1/17 anonim válasza:
Hát veszélyesek is a Xenomorphok.Már kicsiny korukban azzal kezdik az éltüket,hogy kirobbannak az ember mellkasából.
3/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az idegenek jobboldaliak lennének. Ha viszont szerinted az ide érkező idegenek jobboldaliak, akkor ezt azt jelentené hogy a fejlettebb társadalom jobboldali.
4/17 anonim válasza:
Ugyan olyan ostoba jobber tulajdonság mint a kriminálfóbia.
5/17 anonim válasza:
Bizony, csak a jobboldali szavazókat eszik meg az alienek, a baloldaliaknak viszont a predátoroktól kell tartaniuk 😅
6/17 anonim válasza:
Én jobboldali vagyok és rettegek a Xenomorfoktól...
7/17 anonim válasza:
Ez viszi a hét leghülyébb kérdése díjat.
8/17 anonim válasza:
Orbán Viktor az alieneket és a predátorokat is legyőzi!
9/17 anonim válasza:
A ballerekre meg az idiotizmus?
10/17 anonim válasza:
Szerintem egy "true" jobbos úgy látja magát, mint egy marine, a balosokat meg mint a weyland-yutani pénzéhes bizniszemberei, akik emberek hasába telepítik az idegeneket :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!