Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobboldaliak miért nem...

A jobboldaliak miért nem veszik észre, hogy a Fidesz sem "szereti" a határon túli magyarokat, csak az alábbi tulajdonságaik miatt kihasználja őket?

Figyelt kérdés

A határon túli magyarok általában butábbak, szegényebbek, vallásosabbak, és egyszerűbb gondolkodásúak mint a magyarországi magyarok. Sok mindenben leragadtak abban a mentalitásban, fejlettségi szintben, amin egy magyarországi vidéki magyar volt 1920-ban, ráadásul szerencsétlebb, kevésbé stabil életük van, ezért vevőbbek a sunyiságra, elnézőbbek a korrupció, ügyeskedés felé, a Maslow-piramis alapján látható alacsonyabb rendű túlélési reflexek dominálnak náluk.

A Fidesz éppezért "szereti" őket, mert ilyen tulajdonságú embereket könnyebb megvezetni, kihasználni, sőt szerintem azt sem bánná a Fidesz, ha a magyarországi magyarok is ilyenek lennének. Ezt már félig burkoltan be is vallották, ugye amikor nyomatják a "határon túli magyarok magyarabbak" kezdetű szólamokat.

2020. dec. 4. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
De szép is az általánosítás.
2020. dec. 4. 16:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Túl elvont. Én a megfogható dólgókat tudom érteni. Itt a krumpli mellettem az anyagi, meg tudom eni
2020. dec. 4. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Nincsenek illúzióim arról hogy ez esetleg az ellenzéki pártokban más lenne, de a Fidesz semmiben nem hisz komolyan mindent csak a hatalomért tesz. Keresztény konzervatívok meg kutyatöke, közben a nagy részük drogos orgiákon dajdajozik. Némelyikük le is bukik néha.
2020. dec. 4. 16:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"és egyszerűbb gondolkodásúak mint a magyarországi magyarok."

Nem öt kiló krumpliban gondolkodnak, csak két és fél kilóban!

2020. dec. 4. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:

"A határon túli magyarok általában butábbak, szegényebbek, vallásosabbak, és egyszerűbb gondolkodásúak mint a magyarországi magyarok. Sok mindenben leragadtak abban a mentalitásban, fejlettségi szintben, amin egy magyarországi vidéki magyar volt 1920-ban, ráadásul szerencsétlebb, kevésbé stabil életük van, ezért vevőbbek a sunyiságra, elnézőbbek a korrupció, ügyeskedés felé, a Maslow-piramis alapján látható alacsonyabb rendű túlélési reflexek dominálnak náluk."

Én határon túli liberális vagyok. Most akkor mi van? Nem szép dolog az ilyen általánosítás és sokan nem hülyék, csak nem tájékozottak és örülnek az ingyen pénznek.

2020. dec. 6. 00:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Jàj
2020. dec. 20. 00:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Ennyi ostobaságot összehordani a határon kívüliekről, hát, az nem semmi.

Honnan jöhet? A Kertész Ákos köreiből?

2021. jan. 2. 22:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!