Dancsó Péter fideszes megrendelésre készítette a melegellenes videóját?
Dancsó huszonévesen elég durván jobboldali volt, még Jobbikos gyűléseken is részt vett… Erről is voltak kérdések a videós karrierje elején.
A régi, mára már törölt videóiban gyakran cigányozott, négerezett és buzízott…
Valamint Tomcattel barátkozott.
Aztán egy időben elszállt vele a ló, amikor nagyon befutott és még Magyarországon tanuló afrikai emberek is küldözgettek neki videókat, hogy mennyire szeretik a videóit. Szerintem akkor átértékelte a dolgokat magában és visszább vett a szélsőséges nézeteiből…
Utána volt pár év amikor csak így ontotta magából a hülyébbnél hülyébb videókat és trenddé vált, hogy régen sokkal jobb volt a Dancsó.
Ekkor erre is sokat reflektált…
Aztán most az utóbbi 1 évben szerintem elkezdett értelmes videókat (is) gyártani, ezekben általában van mondanivaló és/vagy a saját véleményét legalább vállalja, ami mindenképpen előrelépés…
Bár nem vagyok MZP szimpatizáns, nekem az külön szimpi volt, hogy amint veszített MZP, utána készített egy MZP támogató, Fideszt csúfoló videót… Nagyon nagy dolog a vesztes oldalra állni, én ezt nagyon becsülöm!
És szerintem azért nem a választás előtt tette ki ezt a videót, mert úgy volt vele hogy kampányolni nem akar senkinek, nem akar politikailag befolyásoló tényező lenni…
Melegnek nem meleg, Pallagi Alexa a barátnője, aki szerintem elég jó csaj.
De sokszor megkapta a Dancsó, hogy meleg, szóval lehet hogy ezzel kapcsolatban van benne egy komplexus, nem szereti hogy melegnek nézik és ezt egy bizonyos szintű homofóbiával kompenzálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!