Mint írták is, mindig erősen jobboldali volt, de amúgy nem ez az első videója, ami arról szól, hogy beolt valakit. Én személyszerint azóta nem köetem amióta azt a szerencsétlen kissrácot oltogatta, az nagyon lent volt, hogy Feri bát idézzem.
2023. febr. 14. 12:56
12/21 anonim válasza:
Ja mert ha valaki el meri mondani a véleményét a mainstream ellenében azt mindjárt a mocskos Orbán pénzeli...
Még ha nem tűnt volna fel a videó egy magamutogató hülye bziról szól és nem a melegekről.
Persze ha az összes meleg ilyen akkor bocs
2023. febr. 14. 13:11
13/21 anonim válasza:
Eljárt felette az idő. Van még aki nézi egyáltalán?
2023. febr. 14. 13:29
14/21 anonim válasza:
#12 Magyarországon mióta nem mainstream a b.zizás? Erre épült a kétharmados kormány egy kampánya, nem vetted észre?
Épphogy ez a proli hőbörgés a mainstream itthon.
2023. febr. 14. 14:17
15/21 anonim válasza:
Én biszex vagyok, elfogadok szinte bármilyen embert. DE... Ezt a Whisperton gyereket ha meglátom, a hányinger jön rám. Egy affektáló, kényeskedő, nagyképű, pénzhajhász, nyikhaj gyerek, akinek annyi esze sincs, mint egy doboz tejnek.
2023. febr. 14. 14:23
16/21 anonim válasza:
Meleg vagyok, de sajnos whisperton azokat az tulajdonságokat és személyiségjegyeket tudja magáénak amitől minden jóérzésű LMBTQ személy irtózik.
#16 Csak ez olyna mintha meglátnám Budaházy Edda okos fejét a heteró prideon éés azt mondanám, hogy heteróként tartózkodom az ilyen heteróktól. Ezek a szmeélyiségjegyek függetlenek az ember szexualitásától.
2023. febr. 14. 15:28
19/21 anonim válasza:
Dancsó sacc 10 éve meggyőződéses jobbikos volt, és nem is nagyon rejtette véka alá a homofóbságát.
2023. febr. 14. 16:39
20/21 anonim válasza:
Az ilyen listák viccek, kb. fél éve volt globális is, aztán olyan emberek kerültek az élére akiket más sokkal hátrébb rangsoroltak simán vernek nézettségben, pénzkeresésben.
A magyart is pont olyan hozzáértő üzletemberek rakták össze és kb. annyit is ér.
Plusz mért a 3. helyezetten kéne bosszút állni? (ne zavarjon, hogy nem ez az első videója róla) Akkor már lehetne a Forebsról összeszedni valamit, mert kb. egy viccek az ilyen listáikkal és annak a megalapozottságával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!