Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobboldali embereknek miért...

A jobboldali embereknek miért fáj mások boldogsága?

Figyelt kérdés

Itt van pl a Last of us 3.része ahol egymásra talál 2 meleg ember akik aztán szerelmesek lesznek és együtt halnak meg. Sztem ez szép és romantikus. De a Twitteren már kapta a sorozat a shitstromot.

De ez nem csak kitalált szereplőkkel van így,miért utálják a meleg párokat, vagy azt hogyha egy fehér lány fekete fiúval van?

2023. febr. 13. 02:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
68%
Te ezek kitalált figurák, akik nem boldogok, csak eljátszanak egy szerepet. A homoszexuális életforma meg a való életben nem igazán a boldogágról szól, sokkal inkább a lelki problémákról, gyakoribb nemi betegségekről, rövidebb élettartamról, normális család hiányáról. Kár ezt propagálni.
2023. febr. 13. 02:21
 2/22 anonim ***** válasza:
75%
A baloldaliaknak is fáj. Aki élvezni meri a Harry Pottert, miután Rowling nem transzult be az szerintük rosszabb, mint Hitler.
2023. febr. 13. 02:23
 3/22 anonim ***** válasza:
36%
Nekem nem fáj, sőt.
2023. febr. 13. 05:07
 4/22 anonim ***** válasza:
61%

Mi az, hogy nem transzult be?

Egyébként azért mert az egész politikai ideológiájuk azon alapszik, hogy "ú, nem tetszik..." ennél tovább egyikőjük sem jut el az ideológiájuk igazolásában, legfeljebb áltudományos hazugságokig és vallásra alapozott véleményekig, ami senkit sem érdekel, mert a vallás is csak egy vélemény, de tökéletes minden hülyeség igazolására, és az ellenkezőjére is.

2023. febr. 13. 06:28
 5/22 anonim ***** válasza:
40%

"ennél tovább egyikőjük sem jut el az"

Az a baj, hogy te se jutsz el, szal nem tudom mit osztod az észt.

A fszért nem tudod elfogadni, hogy senkit nem érdekel a buzulás?

Értem, hogy neked a segglyuk az életed, de ennyi.

2023. febr. 13. 06:51
 6/22 Dzsonszi ***** válasza:
55%
Mert már rohadt idegesítő hogy minden filmbe bele kell rakni őket. Pl a last of us-ban eddig egyetlen egy hetero szál nem volt még egy csók se köztük, ami nem is baj nem errol kell hogy szóljon. De a melegeknek persze hogy be kellett rakni egy érzelmi szálat egy teljes részen keresztül és a legtöbb ember nem kiváncsi rá. De ehhez kimondottan jobb oldalainak se kell lenni, nekem sok - melegeket jobban elfogadó - ismerősömet is zavarja, akik egyáltalán nem konzervatívnak. Dehát ez egyértelmű nehogy már természetes legyen hogy folyton be kell őket rakni, komolyan mintha az emberek kétharmada homo lenne…
2023. febr. 13. 07:40
 7/22 anonim ***** válasza:
36%

"lenni, nekem sok - melegeket jobban elfogadó - ismerősömet is zavarja, akik egyáltalán nem konzervatívnak. "

Az a baj, hogy a melegek 99,9% kétbites.

Náluk úgy van, hogy mindenki homofób, aki nem tapsikol ilyenkor.

2023. febr. 13. 07:44
 8/22 anonim ***** válasza:
73%

#6 Fehéreket miért kell minden filmbe belerakni? Meg heterókat a tök fölösleges szerelmi szálaikkal. Tök idegesítő, és már évtizedek óta tart. Ez ellen mégsincs ilyen szánalmas rinya kampámny. Ahogyan az amerikai karakterek felülreprezentációja miatt sem.

"Náluk úgy van, hogy mindenki homofób, aki nem tapsikol ilyenkor."

Mit értesz tapsikolás alatt? Tapsikolás az, ha elfogadod, hogy van egy meleg szereplő egy sorozatban és nem rinyálsz miatta az interneten? Miért nem tudod elfogadni, hogy melegek is vannka egy sorozatban?

2023. febr. 13. 08:16
 9/22 anonim ***** válasza:
94%
Ez úgy működik, hogyha egy béna sorozatban van egy meleg karakter akkor az a sorozat a jobboldaliak szerint libsi propaganda és azért rossz, közben meg csak szarul van megírva. Ha nem meleg lenne a karakter akkor a jobboldaliak nem is foglalkoznának vele, csak elkönyvelnék egy átlagosan rossz sorozatnak. Magyarán rosszul azonosítják a problémát.
2023. febr. 13. 08:18
 10/22 Dzsonszi ***** válasza:
32%

Ekkora baromságot is rég olvastam a last of us egy nagyon jó sorozat, de ilyen volt a sinner meg még sorolhatnám. Ott is a karakterek legalább fele meleg volt, kurvva idegesítő volt mert nem vagyunk rá kíváncsiak és hidd el az emberek többsége sem az csak az itteni libsi agyhalottak szerint. Tehát nem, nem a rosszul megírt sorozattal azonosítjuk a melegeket hanem egyszerűen nyilvánvaló hogy a propagálása miatt vannak benne.

2023. febr. 13. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!