A jobboldali embereknek miért fáj mások boldogsága?
Itt van pl a Last of us 3.része ahol egymásra talál 2 meleg ember akik aztán szerelmesek lesznek és együtt halnak meg. Sztem ez szép és romantikus. De a Twitteren már kapta a sorozat a shitstromot.
De ez nem csak kitalált szereplőkkel van így,miért utálják a meleg párokat, vagy azt hogyha egy fehér lány fekete fiúval van?
Mi az, hogy nem transzult be?
Egyébként azért mert az egész politikai ideológiájuk azon alapszik, hogy "ú, nem tetszik..." ennél tovább egyikőjük sem jut el az ideológiájuk igazolásában, legfeljebb áltudományos hazugságokig és vallásra alapozott véleményekig, ami senkit sem érdekel, mert a vallás is csak egy vélemény, de tökéletes minden hülyeség igazolására, és az ellenkezőjére is.
"ennél tovább egyikőjük sem jut el az"
Az a baj, hogy te se jutsz el, szal nem tudom mit osztod az észt.
A fszért nem tudod elfogadni, hogy senkit nem érdekel a buzulás?
Értem, hogy neked a segglyuk az életed, de ennyi.
"lenni, nekem sok - melegeket jobban elfogadó - ismerősömet is zavarja, akik egyáltalán nem konzervatívnak. "
Az a baj, hogy a melegek 99,9% kétbites.
Náluk úgy van, hogy mindenki homofób, aki nem tapsikol ilyenkor.
#6 Fehéreket miért kell minden filmbe belerakni? Meg heterókat a tök fölösleges szerelmi szálaikkal. Tök idegesítő, és már évtizedek óta tart. Ez ellen mégsincs ilyen szánalmas rinya kampámny. Ahogyan az amerikai karakterek felülreprezentációja miatt sem.
"Náluk úgy van, hogy mindenki homofób, aki nem tapsikol ilyenkor."
Mit értesz tapsikolás alatt? Tapsikolás az, ha elfogadod, hogy van egy meleg szereplő egy sorozatban és nem rinyálsz miatta az interneten? Miért nem tudod elfogadni, hogy melegek is vannka egy sorozatban?
Ekkora baromságot is rég olvastam a last of us egy nagyon jó sorozat, de ilyen volt a sinner meg még sorolhatnám. Ott is a karakterek legalább fele meleg volt, kurvva idegesítő volt mert nem vagyunk rá kíváncsiak és hidd el az emberek többsége sem az csak az itteni libsi agyhalottak szerint. Tehát nem, nem a rosszul megírt sorozattal azonosítjuk a melegeket hanem egyszerűen nyilvánvaló hogy a propagálása miatt vannak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!