Hogyan tudod legjobban kivonni magad az illiberális Orbán-rendszer hatásai alól? Milyen személyes túlélési praktikáid vannak hogy ne legyenek rád hatással az elmebajos rendszer korrupt viszonyai?
Én főleg pénzügyi trükkökkel operálok, pl
-az orbán adót (tranzakciós díj) elkerülöm úgy, hogy az utalásokat 19999 forintos részletekben oldom meg (20000-tól van orbán adó)
- kínából behozott dolgokra amikor még volt a 22 euro alatti adómentesség a navnak hamisított 22 euro alatti számlákat küldtem vámkezelésre
- nagyobb utalásokat revoluton intézek
- megtakarításaim nagy része euróban és dollárban van, külföldi számlákon.
- az interneten árult játék kiegészítőm előadásában semmi hivatalos nincs így adózás sincs
- multinál dolgozom, bár sajnos a magyar részlegén, így forintba kapva a fizetésem, fizetve a 36% adót
#18 hogy nem fizetsz tb-t? Ha magyarországi címed van akkor küldik a csekket tök mindegy mit mondasz.
#15 ne pofázz, mert a végén nem marad aki eltartson titeket, élősködőket.
"#18 hogy nem fizetsz tb-t? Ha magyarországi címed van akkor küldik a csekket tök mindegy mit mondasz."
Nem magyarországi lakcímem van :)
De amíg mo lakcímem volt, addig se a lakcímemen éltem - persze, küldözgette az állambácsi a hivatalos lakcímemre a mindenféle szaros leveleit, akik meg ott laknak, azok egy laza mozdulattal kidobálták a 'csába, vagy ha ajánlott volt, akkor a postás szomorúan konstatálta, hogy nem vagyok ott.
Én 2003-ban elköltöztem Magyarországról. Életem legokosabb döntése volt.
Elképesztö látni,hogy azóta hiába etette öket fél Európa,mégis bakugrásokban haladnak visszafelé az "idöben".
Ön fenntartó èletmód
Természettel összhangban èlve
Nem azt mondom hogy legyünk
Bushmanok
Ès ősemberek
De nah....
Mi kell az èlethez s egyben a boldogsához ?
Víz(patak avagy kút forrás)
Ètel(magadnak neveled s termeszted)
Meleg(fa,ill.áramos megoldás,avagy mèly fúrás a föld melege.)
Áram(nap,szèl,folyó,patak,valami ki apadhatatlan mozgó forrásból való áram generálás)
Ha áramod van szinte mindened van
Egészség(gyógynövény,mozgás,vitaminok)
A boldogság mindenkinek szubjektív kategória!
De az biztos hogy boldoggá tesz az hogy nem függsz az Orbán kormánytól.
Max.minimálisan.
De eleve van jó sok Minősègi időd a kötelezettsègeiden kívül.
Kockázatos ?
Egy kicsit...
Le kell mondanod sok mindenről ? Nem olyan sok mindenről..
Ès amikor már benne vagy ebbe az èlet kör folyamatba fel találod magad !
Ès fejlődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!