Hogyan tudod legjobban kivonni magad az illiberális Orbán-rendszer hatásai alól? Milyen személyes túlélési praktikáid vannak hogy ne legyenek rád hatással az elmebajos rendszer korrupt viszonyai?
10. végre válasz is érkezett.
Fidesz trollokon kívül akik állandóan azzal jönnek hogy bezzeg az ellenzék..
Otthon nem tudod, be mész az első boltba, kiderül, hogy NER, lemész a Balcsira, gyakorlatilag az egész NER, ha nem multizól, akkor is elég sanszos, hogy NER lesz a munkáltatód. Az adózásról, a környezetről nem is beszélek.
Aki függetlenedni akar tőlük, nem tudod máshogy megoldani, mint, hogy kijösz külföldre.
1. 10+ éve nincs tévém.
2. Nem vagyok hajlandó politizálni, mások miatt stresszelni magam.
3. Igyekszem kihozni a legjobbat a helyzetből. Sok dologról le kellett mondanom, van jó oldala is. Nem telik süteményre, emiatt fogytam, jobban nézek ki, és egészségesebb lettem.
Én úgy általában kivontam magam a tetves sz-r g-ci magyar állam hatásai alól, függetlenül attól, hogy orbán kormányoz, vagy bárki más.
Külföldön bejegyzett egyéni vállalkozással külföldi cégeknek dolgozok, euróban számlázok, és külföldön, euróban is fizetek adót.
Itthon se nyugdíjat, se tb-t, se semmit nem fizetek, külföldi magánnyugdíjpénztáram van, ha orvos kell, magánegészségügybe járok.
Még tankolni meg vásárolni is nagyrészt Szlovákiába járok át, amit Magyarországon amit elköltök pénzt, az minimális.
A magyar állam kinyalhatja a s-ggemet :D
Az a baj hogy csak a külföld látszik menekülési útvonalnak, mint oly sokszor a történelemben? Tanácsköztársaság, Horthy-rendszer, Vészkorszak, Rákosi-rendszer, Kádár-rendszer? És Orbán rezsimje.
Megint a disszidálást javasolja mindenki aki demokratikusan figyeli az illiberális sodródást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!