Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan tudod legjobban kivonni...

Hogyan tudod legjobban kivonni magad az illiberális Orbán-rendszer hatásai alól? Milyen személyes túlélési praktikáid vannak hogy ne legyenek rád hatással az elmebajos rendszer korrupt viszonyai?

Figyelt kérdés

2023. febr. 11. 08:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%
9es, nem csak 1 db akciós vásárlással villogok, hanem az életemmel, messze akciósabb életem van itt, mint ami otthon valaha is volt. Nem véletlenül van itt lassan már fél Magyarország.
2023. febr. 11. 09:15
 12/25 A kérdező kommentje:

10. végre válasz is érkezett.

Fidesz trollokon kívül akik állandóan azzal jönnek hogy bezzeg az ellenzék..

2023. febr. 11. 09:16
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

Otthon nem tudod, be mész az első boltba, kiderül, hogy NER, lemész a Balcsira, gyakorlatilag az egész NER, ha nem multizól, akkor is elég sanszos, hogy NER lesz a munkáltatód. Az adózásról, a környezetről nem is beszélek.

Aki függetlenedni akar tőlük, nem tudod máshogy megoldani, mint, hogy kijösz külföldre.

2023. febr. 11. 09:18
 14/25 anonim ***** válasza:
33%

1. 10+ éve nincs tévém.

2. Nem vagyok hajlandó politizálni, mások miatt stresszelni magam.

3. Igyekszem kihozni a legjobbat a helyzetből. Sok dologról le kellett mondanom, van jó oldala is. Nem telik süteményre, emiatt fogytam, jobban nézek ki, és egészségesebb lettem.

2023. febr. 11. 09:20
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Menj el az országból, mindenkinek jobb lesz! Te megmenekülsz a csúnya Fidesztől, az ország meg egy ba*omtól.
2023. febr. 11. 09:23
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
12: Miért, nem a Fidesz meg az ellenzék között lehet választani?
2023. febr. 11. 09:26
 17/25 anonim ***** válasza:
75%
Tartom magam az elveimhez ès nem foglalkozok az ugatàssal.
2023. febr. 11. 09:41
 18/25 anonim ***** válasza:
81%

Én úgy általában kivontam magam a tetves sz-r g-ci magyar állam hatásai alól, függetlenül attól, hogy orbán kormányoz, vagy bárki más.

Külföldön bejegyzett egyéni vállalkozással külföldi cégeknek dolgozok, euróban számlázok, és külföldön, euróban is fizetek adót.

Itthon se nyugdíjat, se tb-t, se semmit nem fizetek, külföldi magánnyugdíjpénztáram van, ha orvos kell, magánegészségügybe járok.

Még tankolni meg vásárolni is nagyrészt Szlovákiába járok át, amit Magyarországon amit elköltök pénzt, az minimális.

A magyar állam kinyalhatja a s-ggemet :D

2023. febr. 11. 09:50
 19/25 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy csak a külföld látszik menekülési útvonalnak, mint oly sokszor a történelemben? Tanácsköztársaság, Horthy-rendszer, Vészkorszak, Rákosi-rendszer, Kádár-rendszer? És Orbán rezsimje.

Megint a disszidálást javasolja mindenki aki demokratikusan figyeli az illiberális sodródást?

2023. febr. 11. 09:55
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez úgy látszik, kormányfüggetlen ebben az országban. Mondanám, hogy Gyurcsány elkezdte, Orbán bevégeztette, de ez sem lenne a teljes igazság. Ebben az országban valahogy évszázadok óta a megszoksz, vagy megszöksz az egyetlen opció. Akármilyen rendszert is nézek, aminél vannak irásos emlékek, az elvándorlás ott is benne volt. Ebben az országban kódolva van, ha otthon nem érzed jól magad, akkor nincs más, mint a külföld.
2023. febr. 11. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!