Orbánnak tapsikolnia kellett volna Zelenszkíjnek?
Nem.
Ahogy a román elnök és az osztrák kancellár sem csinálta.
Iohannis a román elnök se tapsolt, pedig ő kifejezetten szeret és tud is nyalni.
Az ukrán elnök személyétől elvonatkoztatva is nekem eléggé nevetséges ez amikor mint valami tini lányok tapsikolnak komoly politikusok egymásnak.
Ha meg magát az embert is nézzük, azt a politikát aminek most a levét egy csomó civil issza akkor nem igazán van miért megtapsolni. Ha mondjuk ki tudott volna valahogy békülni az oroszokkal vagy legalább mindent megtett volna a háború elkerüléséért akkor járna neki a taps, de így közelebb áll egy tömeggyilkoshoz, mint egy olyan politikushoz aki tapsot érdemel.
Isten ments!
Orbán teljesen jól csinálta, hogy nem éljenezte!
"Az ukrán elnök személyétől elvonatkoztatva is nekem eléggé nevetséges ez amikor mint valami tini lányok tapsikolnak komoly politikusok egymásnak."
Egyre kevésbé tűnik annak, hogy ezek komoly politikusok lennének, és ezt nem csak a tapsikolás miatt lehet levonni következtetésként.
Nem szeretem Orbánt, mégis egyetértek azzal, hogy nem tapsolt. Kezet viszont fogtak egymással. Ez egyértelmű üzenet volt Orbán választói számára és Zelenszkij elnök számára is azzal kapcsolatban, hogy tárgyalópartnerként tekint az ukrán elnökre, de nem rendeli alá magát az akaratának.
Ez most Orbánnak kivételesen egy előnyös diplomáciai lépése volt. A brüsszelezés/sorosozás nem az. Az utóbbiak miatt nem tudom komolyan venni őt és ezzel nem vagyok egyedül. A korrupció ellen se lép fel hatékonyan.
"Akkor ti választóik Orbánnal értetek egyet?"
Én nem rájuk szavaztam! (Mi Hazánk-at támogatom, de nem vagyok elvakult.)
De Orbánnal mélységesen egyetértek most abban, hogy nem kell háború és ne támogassa Zelenszkijt!
Nagyon jó döntésnek tartom, hogy ő nem tapsolta meg és azt meg felháborítónak tartom, hogy Zelenszkij csak a katonai segítséget köszönte meg a többieknek, de a sok humanitárius segítséget meg nem köszönte meg hazánknak...!
Hajtogatott volna egy papírrepülőt és ledobni elé, na annak lett volna igazán világhíre és jelképes jelentése egyben.
Amúgy jó volt ez így, fel elhet úgy fogni, hogy a menekülteknek segítünk, de nem fogunk ugrálni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!