Miért tiltakozik Toroczkai az akkumulátorgyár ellen, de Virradat programjában vizionált konzervgyárak sokkal szennyezőbbek lennének, és több vizet fogyasztanának?
A 7-es és a 8-as vagyok.
Én arról beszéltem, hogy a magyar mezőgazdaság képes volt eltartani az országot, képes volt a vidéki életnek értelmet adni - persze akkoriban is volt import, ami nagyon helyes!
A hsz-emet a vízfogyasztás motiválta: a DEKO vízfogyasztását is tudta Debrecen városa kezelni, ezért képes lesz a CATL gyárát is ellátni.
Hollandia egy főre vetítve jobban iparosított mint Németország. A Holland mezőgazdaság a legmodernebb a világon, hatalmas termésátlaggal, szinte sci-fi szintű. Mindezek ellenére a holland GDP egyetlen százalékát sem éri el.
Adatok: [link]
Toroczkai eszement marhaságot beszél!
Pont ők adtak be olyan népszavazási kezdeményezést, amelyik gyakorlatilag ellehetetlenítené a konzervgyár újra indítását pont a nagy vízigénye miatt!
Jelenleg három népszavazási kérdés vár a Helyi Választási Bizottság döntésére. Február 23-án az alábbi kérdést adta be a Momentum:
„Egyetért-e Ön azzal, hogy Debrecen közigazgatási területén tilos legyen olyan ipari létesítményt létrehozni, amelynek az óránkénti átlagos vízigénye meghaladja a 130 köbméter értéket?”
A Mi Hazánk Mozgalom egy nappal később, február 24-én ezt nyújtotta be:
„Egyetért-e Ön azzal, hogy olyan veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem létesülhessen vagy üzemelhessen Debrecen közigazgatási területén belül, amelynek a szén-dioxid-kibocsátása meghaladja az évi 100 ezer tonna, vagy az ivóvízigénye eléri a napi 10 ezer köbméter értéket?”
Toroczkainak lila fingja sincs hogy miről népszavaztat - és mi ellen!
Olvassad el a Virradat c. programját a Mi Hazánk Mozgalomnak. Élelmiszeripar nincs konzerv és befőttgyártás nélkül. Ezek nagyon sok vizet használnak el tisztításra és egyéb millió dologra, mindamellett iszonyúan környezetszennyezőek.
Ezek szerint az MHM leköpni a saját alapprogramját?
Engem egy hangyányit sem érdekel az MH, az meg pláne, hogy mit mondanak; a könyvdaráló Dúrót megvetem, Toroczkait meg legalább úgy utálom mint Orbánt.
Viszont:
Mert emberek életét keserítik meg.Csökkennek az ingatlanok értéke,így elköltözni se tudnak az emberek.
Magyar emberek helyett a kormány őket pénzeli. Termőföldeket tesznek tönkre,mikor így is túl sok az import élelmiszer.
9.A támogatás meg az el lehetetlenítés között vannak különbségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!