Akksigyárellenes debreceniek! Milyen érzés, hogy a kormánypárti sajtó áldebreceninek tart titeket?
Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 18:51
2/25 anonim válasza:
Szerintem már megszokták. Hallottak a Rákosi-rendszerről, aki nem állt be a sorba hogy "éljen Rákosi éljen a párt" az hamarosan eltűnt, majd kiderült róla hogy imperialista kém.
4/25 anonim válasza:
Klári el fogja számoltatni a korrupt mutyizós fideszeseket ha nyer legközelebb.
5/25 anonim válasza:
#4 Klárika? "Ami nekem van Orbán vagyonához képest az Apró-pénz"🤣🤣
6/25 A kérdező kommentje:
Vitya mikor fogja Gyurcsányékat elszámoltatni?
2023. febr. 7. 18:56
7/25 anonim válasza:
Milyen aki áldebreceni?
11 ezer aláírás gyűlt össze.
8/25 anonim válasza:
Az ország nagyja már megszokta. Aki nem hódol be a führernek az nyugati bérenc.
9/25 anonim válasza:
Annyi van a cikkben kérdező hogy olyanok is vannak az ellenzők közt akik nem debreceniek, ennyi.
10/25 anonim válasza:
Nem vagyok megszólított, mivel nem vagyok debreceni, de ki nem szarja le, hogy egy álkeresztény, álhazafi hazaáruló maffiabanda mivel vádol, szól meg másokat.
István nem szarakodna a fajtájával, hanem felnégyelné, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!