Akksigyárellenes debreceniek! Milyen érzés, hogy a kormánypárti sajtó áldebreceninek tart titeket?
Megszoktuk, hidd el, megszoktuk.
Mondjuk én a mai napig nem értem, hogy lehet ez egy fideszes város, miközben a környezetem javarésze teljesen fideszellenes, utálja őket, ellenük szavazott, stb.
Mindenkinek szabad a véleménye, én pl. lesz@rom a minősítgetéseket!
Az tény, hogy rengeteg utaztatott ellenző pofázik bele a helyiek dolgába, mindenféle idióta politikus mindkét oldalról.
Én debreceni vagyok, és nem fogok az akkugyár ellen tiltakozni, pedig rühellem a Fideszt!
Az LMP ezzel akar központba kerülni, de magasról leszarják őket: alig pár száz tüntikéző csak színesíti a kínálatot, de nem meghatározó tényező!!!
19 - "Debrecen honnan fog majd tiszta vizet kapni?"
Ha nem üvöltöttétek volna szét a Közmeghallgatást, ha valóban érdekelne és utána olvatál volna, akkor tudhatnád: Debrecenben még soha nem volt vízkorlátozás!!! A Vízmű igazgatója névvel, és felelőssége teljes tudatával nyilvánosságra hozta a vízügyi helyzetet. Ha érdekel, keresd meg (nyilvános!) és tanulmányozd; biztos nem írnál hülyeségeket!
De lehet tiltakozni: ha nem Debrecenben, akkor majd megépül a te kerted aljában, de rám ne számíts, én nem megyek neked tiltakozni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!