Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint támogatni kell...

Akik szerint támogatni kell ukrajnát, azok tudnak mondani legalább 1 érvet erre?

Figyelt kérdés

Ukrajnát miért kéne nekünk támogatni? a magyar adó fizetők pénzén 1 külföldi háborút? ÉS 1 olyan oldalt aki mélységesen elnyomja az ott élő honfitársaink! SŐT a magyar haderőfejlesztés is most kezdett beindulni, ezeket miért kéne átadnunk? miért lesz valaki fideszes mert nem támogatja ezt és esetleg békét és nem vérrontást akar?

kedves baloldaliak, erre tudnátok választ adni?

2023. febr. 9. 00:36
 51/109 anonim ***** válasza:
28%

#50 nem tévedtem el, nagyon sok ruszki fiatal hagyta el a szovjetúniót a sorozás miatt

Na még a mandiner is megírta: [link]

[link]

Az ott maradónak sem nagyon tetszik hogy soroznu akarják: [link]

Ők viszont nem úgy tűnik mintha annyira kényszerből lettek volna sorozva: [link]

[link]

Besegíthetnél putykó elvtársadnak, menj hát az imádott szovjetúnidóba, és lépj be a vöröshadseregbe! Ott úgyis minden olyan jó!

2023. febr. 11. 15:11
 52/109 anonim ***** válasza:
37%

És a "hős" menekülő ukránok? Akik elmenekültek/-nek? Eggyel én is beszélgettem...

No me nem beszélve a kárpátaljaiak összefogdosásáról...

2023. febr. 11. 19:01
 53/109 anonim ***** válasza:
38%

Jaaa? Még valami...

Te miért nem vonulsz be harcolni ukrajnába? Hisz ti a háborút támogatjátok...

2023. febr. 11. 19:04
 54/109 Barbell Deadlift ***** válasza:
0%

53-as

Ki támogatja a háborút? Ezt fejtsd már ki.

2023. febr. 11. 20:49
 55/109 Csak_egy_pasas ***** válasza:
63%

Én korábban a 44-es voltam. Na az is egy szép hosszú válasz volt amúgy! Had válaszoljak én neked 54--es! Hogy ki támogatja az az ukránok elleni háborút? Mondjuk a kérdező egyértelműen! Mert az, ki arra szólít fel, hogy ne fogadjuk be azt, aki háború elől menekül, az a háborút támogatja! Még a BTK- ban is van egy olyan passzus, hogy segítség elmulasztása! És az bizony bűncselekmény!

Az, aki arra szólít fel ne légy emberséges, sőt fordulj el a bajbajutottól, az a háborút támogatja! Ez ilyen k@rva egyszerű!

2023. febr. 12. 08:49
 56/109 Barbell Deadlift ***** válasza:
32%

55-ös

Én értem, de nem ez volt a kérdés. Az 53-as válaszoló szerint aki nem az oroszok pártját fogja, az háború párti. Engem ez érdekelt, ennek a magyarázata.

Ide biztos kevés a két diploma, hogy felfogjam.

2023. febr. 12. 14:12
 57/109 anonim ***** válasza:
73%

#56 A vicces - és szánalmas - hogy az 53-as alig másfél mondatot írt le és még sem értetted meg, mivel semmi olyat nem mondott, hogy szerinte "aki nem az oroszok pártját fogja, az háború párti".

Csak hát neked mint a hozzád hasonlónak érthetetlen, hogy nem lesz valaki oroszpárti attól mert nem nyal be tövig az ukránoknak és nem akar belesodródni egy olyan háborúba amihez az ég világon semmi köze - főleg ha pont azok fenyegettek meg minket akiket te olyan nagyon védeni szeretnél.

2023. febr. 12. 14:18
 58/109 anonim ***** válasza:
70%

Ukrajna az orosz imperializmus kiszemeltje, áldozata, így aki támogatja a nemzeti önrendelkezés elvét a birodalmi imperializmusokkal szemben, annak Ukrajna megmaradását kell támogatnia, még ha nem is feltétlenül a 2014-es határok érinthetetlensége mellett.

Hasonlóképpen az amerikai és kínai imperializmus (potenciális) áldozatait is támogatni kell szerintem.

2023. febr. 12. 14:24
 59/109 Barbell Deadlift ***** válasza:
63%

57

Biztos vicces, és szánalmas, de ha elolvastad volna az előzményét a dolognak, akkor te is értenéd, és nem égetnéd itt magad.

Továbbra is várom a választ a kérdésre, tehát: miért háború párti bárki is?

2023. febr. 12. 18:48
 60/109 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk magyar érdek hogy ne legyünk határosak az oroszokkal. Ukrajnának meg kell madadnia.
2023. febr. 13. 08:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!