Márki-Zay már megint honnan szedett össze ennyi sületlenséget?
Össze-vissza hadovál. Amúgy érti őt valaki? Vagy a csúnya gonosz kormánypropaganda megint lejáratta, elferdítette?
#9: "Ezzel mit akart mondani? Miért hazudott?"
Tételesen megosztott minden kampányköltést, a vizsgálatok is megerősítették ennek valóságtartalmát. Mi lenne nektek átlátható, ha ez nem?
#17: Mármint azzal, hogy Gyurcsány Ferenc nem szivárogtatta ki az anyagokat? Erről nem tudok véleményt mondani, mivel nem tudom, hogy minek van birtokában. El tudom róla képzelni, de nincs információm erről.
#19: De elismerte. Feltöltötte a teljes elszámolást, mit nem lehet ezen érteni, komolyan nem értem. Jönnek a hülyébbnél hülyébb cikkek, hogy mit ismert el meg mit nem, miközben részletesen megosztott minden információt. Azt is elmondta többször, hogy kampányra használták, pártkampányra nem. Aki ezt képtelen felfogni, az tényleg fogyatékos, vagy én nem tudom mi baja. Várom az ilyen részletes elszámolást a Fidesz részéről is.
"Ja, hogy azt sem:"
Ja, hogy azt is. Ugyanis az amerikai pénzek is szerepelnek az elszámolásában, méghozzá amerikai dollárban, tételesen. Amit egyébként a linkelt cikk sem cáfol. Amiről a cikk ír, az egy kiskapuról szól, amit MZP valóban kihasznált. Amikor látod a "közérdekű tájékoztató" plakátokat a kormánytól és a fidesztől, az ugyan ezt a kiskaput használja ki. Az előválasztás után valóban folytatott egy saját kampányt MZP, amit be is ismert, viszont ez hivatalosan nem volt a választási kampány része, és nem is finanszírozta egyetlen párt sem. Erről is beszélt MZP, a linkelt forrásodban is van belőle egy részlet.
Ha valóban történt volna bármilyen törvénytelenség amit MZP korábban elhallgatott, hidd el, már réges régen megbüntették volna érte.
#22: Nem törvénytelen, max neked nem tetszik. Nekem se tetszik, hogy a kormány meg az én pénzemből folytat Fidesz propagandát.
#23: Oké, nem tetszik nektek a stílusa, felfogtuk már eddig is. Nekem meg a kormány stílusa nem tetszik. Csakhogy míg MZP esetében a fogalmazásmódjáról megy a diskurzus, addig a kormány tönkreteszi az országot. Engem ez valahogy sokkal inkább aggaszt.
mindig elképedek az ilyen agymosott birkákon
ilyen mondatok hangzanak el az európai parlamentben hogy Magyarország nem tekinthető teljes értékű demokráciának és hasonlók
de a fidesz jó, a fidesz fedhetetlen, nyilván csak azért mondanak ilyeneket az eu vezetői mert nem kedvelik orbánt, vagy a magyarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!