Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan mondhat ekkora sületlen...

Hogyan mondhat ekkora sületlenséget?

Figyelt kérdés
MZP- elmebajai között megtudtam, hogy Michael Jackson fehér nő volt. Évekig sőt a mai napig rajongója vagyok a pop sztárnak de ezt még nem tudtam.
2022. febr. 20. 19:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

Röfögjetek csak.

Eszerint be vagytok szarva tőle.

Nem véletlen hogy nem arról böfögtök egész nap hogy Toroczkai éppen milyen oltásellenes hülyeséget hord össze. :)

2022. febr. 20. 19:16
 2/13 anonim ***** válasza:
18%

Én már azt is kérdőjelesnek tartom, hogy ezeket valóban ő állította. Simán kinézem a fidesz és a fidelitas (fidesz csicskáiból), hogy ezt a sok sületlenséget felveszik és bejátszák egy a figuráról forgatott videóhoz.

Egyébként meg tessék megnyugodni, én a viktorra nem szavazok. Nekem nem lesz itt Magyarországon egy cig.@ny Kim-tok hun.

2022. febr. 20. 19:21
 3/13 A kérdező kommentje:

Miért lennék szarva tőle???

Ti meg Orbánoztok egész nap - ti is be vagytok szarva tőle?

MZP-nek valamilyen mentális baja lehet - egy normális embernek ekkora szamárság nem jut eszébe.

2022. febr. 20. 19:22
 4/13 A kérdező kommentje:

""Én már azt is kérdőjelesnek tartom, hogy ezeket valóban ő állította""

Kérek a baloldaltól egy cáfolatot. Akkor talán elhiszem, hogy MZP talán normális.

2022. febr. 20. 19:24
 5/13 anonim ***** válasza:
32%
Igen igen, tudjuk, MZP a beteg, nem a szánjnyaló agygörcsös.
2022. febr. 20. 19:26
 6/13 anonim ***** válasza:
11%
Libbantokkal vitatkozni? Jól meggondoltad ezt?
2022. febr. 20. 19:28
 7/13 anonim ***** válasza:
5%
Mondanátok arra egy épkézláb indokot, hogy mégis mi félnivalója van a Fidesznek Márki-Zaytól? Ez az ember a Fidesznek egy főnyeremény. Soha nem lesz olyan jó ellenfele Orbánnak, aki lekommunistázza a baloldalt, és lefasisztázza a jobbikot. Soha nem lesz olyan jó ellenfele Orbánnak, aki fideszbérencezi az ellenzéket. Soha nem lesz olyan jó ellenfele Orbánnak, aki aranytálcán kínálja a Megafonnak a napi videóanyagokat. Kezd egyre inkább olyan érzésem lenni, hogy Márki-Zay Péter a Fidesznek dolgozik, és esze ágában nincs az ellenzéket győzelemre vezetni.
2022. febr. 20. 19:39
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
Ezért kellett a NER szájából kivenni a falatot, és leallitani több 1000 Mrd forintos beruházásokat, csak azért hogy locsolhassak a pénzt a népnek. Főnyeremény, a népnek de nem Orbánnak.
2022. febr. 20. 19:43
 9/13 anonim ***** válasza:
48%
Gondolj csak bele, milyen gyomorgörcsöt okoz MZP Orbánnak. Ha ő nyer akkor megy a dutyiba. Még szép, hogy úgy szórja a pénzt mintha nem lenne holnap. A GDP 8%-át kiszórta úgy, hogy a tavalyi költségvetésben ez nem is szerepelt
2022. febr. 20. 19:47
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
Senki nem fog dutyiba kerülni. Ne legyetek már ennyire elvakultak. Legalább ezt ne szedjétek már be.
2022. febr. 20. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!