Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay már megint honnan...

Márki-Zay már megint honnan szedett össze ennyi sületlenséget?

Figyelt kérdés

[link]

Össze-vissza hadovál. Amúgy érti őt valaki? Vagy a csúnya gonosz kormánypropaganda megint lejáratta, elferdítette?

2023. febr. 8. 19:21
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
24%
Csak hozza szokásos formáját, semmi extra.
2023. febr. 8. 19:22
 2/43 anonim ***** válasza:
19%
Nem csak cigány,buta is.("ostoba"!)
2023. febr. 8. 19:37
 3/43 anonim ***** válasza:
76%
Ennyire buktára áll már a Fidesz hogy a prostisrácokkal kell fikázni MZP-t? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2023. febr. 8. 19:39
 4/43 anonim ***** válasza:
69%

'Kínos ez a sok műmosoly'

Részedről.!

2023. febr. 8. 19:44
 5/43 anonim ***** válasza:
82%

ez egy cikk, amiben x ember elmondja hogy állítólag y mit mondott.

érdemes csak akkor véleményt formálni egy ember "hadoválásairól", ha hallottuk azt a bizonyos hadoválást, én ebben a cikkben nem találok linket a videóhoz amiben hadovál, így nem vonok le semmilyen következtetést.

2023. febr. 8. 19:44
 6/43 anonim ***** válasza:
33%
Elolvastam a cikket, de mi volt olyan össze-vissza abban, amit MZP mondott?
2023. febr. 8. 19:47
 7/43 anonim ***** válasza:
77%
Az évértékelőjét már végighallgattam, nem találtam benne semmilyen hadoválást. Szerintem ne olyan cikkek alapján értékelj te sem beszédeket, amelyeknek egyetlen céljuk, hogy rossz színben tüntessék fel az adott személyt. Ha érdekel hallgasd meg, ha nem érdekel, akkor meg lapozz, mert ennek így semmi értelme. Én se szidok egyetlen kormánypárti politikust sem az alapján, hogy mit ír róluk mondjuk a Nyugati fény.
2023. febr. 8. 19:55
 8/43 anonim ***** válasza:
10%

Nem csinált semmit.

Mia fast akart értékelni.

2023. febr. 8. 20:12
 9/43 A kérdező kommentje:

Azt mondja, hogy "ők minden centet átláthatóan költöttek kampányra, aki pedig ezt neki nem hiszi el, az menthetetlenül ostoba vagy áruló"

Ezzel mit akart mondani? Miért hazudott?

Meg amikor mosakodott, hogy miért is kapott ki Lázártól tavaly, ott is terelt, hogy ellenfele minimálisan, 0,1 százalékkal gyengébb eredményt ért el, mint 4 évvel korábban. Saját felelősségét véletlenül sem említette.

2023. febr. 8. 20:34
 10/43 anonim ***** válasza:
70%

Pesti Srácok: "Képzeljétek, MZP megint hadovál!"

Átlag 1 bites Fideszes: "Honnan szed össze MZP ennyi sületlenséget?"

A kritikus gondolkodás, a tényeken alapuló véleményformálás, és a többi ilyen meg elmehet a csába :D

2023. febr. 8. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!