Nem vagyok "Orbános", de ez a Gyurcsány beszéd "kicsit" durva, ami most elhangzott?
Figyelt kérdés
Ezzel a stílussal, nem maga felé hajtja a vizet.2023. febr. 7. 13:15
1/6 anonim válasza:
Azt a nyilvánvaló tényt kellene felismerni, hogy gyurcsány a Fidesz hatalmon maradásáért dolgozik. Tudja, hogy addig biztosan nem lesz felelősségre vonva a kormányfőként elkövetett bűncselekményeiért. Viszont ha a nyíltan liberális/magyarellenes oldal kerülne hatalomra, az a valódi nemzeti oldal, vagyis a Mi Hazánk megerősödéséhez vezethetne. Nekik a Fidesszel ellentétben szándékukban áll a politikusbűnözők elszámoltatása, és ez a forgatókönyv még bőven gyurcsány életében megtörténhet.
2/6 anonim válasza:
Ha Feri indulna még mindig többen szavaznának rá mint tejbetök emzépére.
3/6 anonim válasza:
1
Te még hiszel ebben az elszámoltatás szövegben? 😃 Nem lesz semmilyen elszámoltatás, akárki is kerül hatalomra. Ez egy propaganda szöveg minden politikai párttól, pont ugyanolyan mint a többi.
Elszámoltatunk, jó fizetés, sok munkahely, jó egészségügy, fényesebb napsütés, stb. Mindegyik politikai párt ilyen dumával fényezi magát, az elszámoltatás pedig senkinek sem érdeke. Legyen az Jobbik, DK, Mi hazánk, vagy anyámpi..ája.
4/6 A kérdező kommentje:
Ja... én már elkezdtem öregedni. Elszámoltatás..., talán '89-ben is téma volt. Mindegy honnan fúj a szél, az akkor is szél.
2023. febr. 7. 13:42
5/6 anonim válasza:
Nem sokban különbözött a korábbi "beszédeitől", itt is olyan volt mint amikor a kígyók kígyóztak.
Nagyon ciki amit csinál és rettentően szánalmas az ellenzékre nézve, hogy ez a pojáca a legjobb politikus közöttük.
6/6 anonim válasza:
Igen, Rákosi szelleme beszélt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!