Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem vagyok "Orbános", de ez a...

Nem vagyok "Orbános", de ez a Gyurcsány beszéd "kicsit" durva, ami most elhangzott?

Figyelt kérdés
Ezzel a stílussal, nem maga felé hajtja a vizet.

2023. febr. 7. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Azt a nyilvánvaló tényt kellene felismerni, hogy gyurcsány a Fidesz hatalmon maradásáért dolgozik. Tudja, hogy addig biztosan nem lesz felelősségre vonva a kormányfőként elkövetett bűncselekményeiért. Viszont ha a nyíltan liberális/magyarellenes oldal kerülne hatalomra, az a valódi nemzeti oldal, vagyis a Mi Hazánk megerősödéséhez vezethetne. Nekik a Fidesszel ellentétben szándékukban áll a politikusbűnözők elszámoltatása, és ez a forgatókönyv még bőven gyurcsány életében megtörténhet.
2023. febr. 7. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
Ha Feri indulna még mindig többen szavaznának rá mint tejbetök emzépére.
2023. febr. 7. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

1

Te még hiszel ebben az elszámoltatás szövegben? 😃 Nem lesz semmilyen elszámoltatás, akárki is kerül hatalomra. Ez egy propaganda szöveg minden politikai párttól, pont ugyanolyan mint a többi.

Elszámoltatunk, jó fizetés, sok munkahely, jó egészségügy, fényesebb napsütés, stb. Mindegyik politikai párt ilyen dumával fényezi magát, az elszámoltatás pedig senkinek sem érdeke. Legyen az Jobbik, DK, Mi hazánk, vagy anyámpi..ája.

2023. febr. 7. 13:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja... én már elkezdtem öregedni. Elszámoltatás..., talán '89-ben is téma volt. Mindegy honnan fúj a szél, az akkor is szél.
2023. febr. 7. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem sokban különbözött a korábbi "beszédeitől", itt is olyan volt mint amikor a kígyók kígyóztak.

Nagyon ciki amit csinál és rettentően szánalmas az ellenzékre nézve, hogy ez a pojáca a legjobb politikus közöttük.

2023. febr. 7. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, Rákosi szelleme beszélt belőle.
2023. febr. 7. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!