Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kelet-magyaroszágiak és...

Kelet-magyaroszágiak és bp-iek: tavaly óta szerintetek kb hány %-a ukrán, az ukrajnai menekülteknek, és hány % arab, néger stb? Saját szemeddel láttál Ukr-ból menekülteket?

Figyelt kérdés

2023. febr. 5. 23:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
A 2. Világháborúról jobb felvételek vannak.
2023. febr. 6. 00:57
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Nincs penzük kamerára. Vagy biztos az ufók rontják le a felvételeket.

Azért kivehetetlen az összes.

Egy olcsó kínai szar telefonnal jobb felvételeket csinálni.

2023. febr. 6. 00:59
 13/22 A kérdező kommentje:
Off helyett légyszi a kérdésnél maradjunk. A saját szemével ki mennyi arabot/muszlimot, ileltve négert látott átjönni Ukrajnából 2021-ben? Vagy bp-en a Keletiben, stb, 2021-ben? Ez volt az eredeti kérdésem. Ne a kamerákról beszélgessünk, meg papagájokról Karcsikról, Józsikról. Köszi a megértést.
2023. febr. 6. 01:11
 14/22 anonim ***** válasza:
23%
Én láttam.
2023. febr. 6. 04:23
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Kb 90% kínai...
2023. febr. 6. 05:41
 16/22 anonim ***** válasza:
Én bp-i vagyok, arab, négerből nincs feltűnően több, viszont egyre több ukrán rendszámú kocsit látok az utakon, és mind a jobb fajtákból. Az építkezéseken is alig hallani magyar szót. Szóval szerintem jöttek jócskán.
2023. febr. 6. 09:36
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

Láttam néhány feketét köztük, ilyen afrikait. De egyébként a kárpátaljai cigányok neked minek számítanak? Mert nem túl fehérek.

2023. febr. 6. 11:03
 18/22 anonim ***** válasza:
70%
#8 Elején sokan voltak, folyamatosan láttam őket buszon, metróállomáson, stb. Egyszer a buszon volt egy nagyobb csoport, oroszul beszéltek egymással is, ami szürreális volt kicsit, de bizonyára ezek a fekete fiatalok más-más Afrikai országból származtak és más lehetett az anyanyelvük.
2023. febr. 6. 15:32
 19/22 A kérdező kommentje:

Volt válasz, amely tévesen, de arra utalt, hogy szerinte pusztán "kíváncsikodó vagyok" (ás akkor visszafogottan idéztem az illető válaszát).

Akkor elmondanám, engem elgondolkodtat, hogy miközben O.V. elvileg védi a déli határvidéket az arab / muszlim migránsoktól, addig szeretnék képben lenni arról, hogy vajon Ukrajnán át mennyi arab / muszlim mmigránst engedett be vajon, O.V. ...

Érthető végre a kérdésem mögötti szándék? Tehát aki infantilis választ írt, menjen haza jojózni, vagy ha a szemei jojóznak, menjen szépen cicsikázni. Megköszönném.

Az értelmes, normális válaszokat viszont köszönöm.

2023. febr. 7. 14:09
 20/22 anonim ***** válasza:
71%
Arányaiban nem sok muszlim van Ukrajnában. Akik vannak, azok is egyetemisták, tehát nem a tipik erőszakoló migráncs. Orvosok meg kellenek, szóval még ha maradtak volna is... Nem az a gond velük, hogy feketék.
2023. febr. 7. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!