Kelet-magyaroszágiak és bp-iek: tavaly óta szerintetek kb hány %-a ukrán, az ukrajnai menekülteknek, és hány % arab, néger stb? Saját szemeddel láttál Ukr-ból menekülteket?
Nincs penzük kamerára. Vagy biztos az ufók rontják le a felvételeket.
Azért kivehetetlen az összes.
Egy olcsó kínai szar telefonnal jobb felvételeket csinálni.
Láttam néhány feketét köztük, ilyen afrikait. De egyébként a kárpátaljai cigányok neked minek számítanak? Mert nem túl fehérek.
Volt válasz, amely tévesen, de arra utalt, hogy szerinte pusztán "kíváncsikodó vagyok" (ás akkor visszafogottan idéztem az illető válaszát).
Akkor elmondanám, engem elgondolkodtat, hogy miközben O.V. elvileg védi a déli határvidéket az arab / muszlim migránsoktól, addig szeretnék képben lenni arról, hogy vajon Ukrajnán át mennyi arab / muszlim mmigránst engedett be vajon, O.V. ...
Érthető végre a kérdésem mögötti szándék? Tehát aki infantilis választ írt, menjen haza jojózni, vagy ha a szemei jojóznak, menjen szépen cicsikázni. Megköszönném.
Az értelmes, normális válaszokat viszont köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!