Mit gondoltok, hogy Márki-Zay azzal viccelődik inkább lenne vak mint néger?
Figyelt kérdés
Felháborító, mikor tűnik már el a közéletből? 😠😠😠2022. febr. 17. 21:24
3/10 anonim válasza:
Üzletelhetünk. Én átadom neki a vakságot, és bevállalom a négerséget.
5/10 anonim válasza:
Háááát én sem élvezem, hogy nem látok, de inkább vagyok vak, mint néger. Nekem speciel semmi bajom a feketékkel, de ezzel itt az országban kisebbségben vagyok.
6/10 anonim válasza:
Mindig azt hittem akkora a szerszamom mint egy negernek, de mindeni vak es nem latja :))))))))
7/10 anonim válasza:
Csak a szokásos kontextusból kiragadott provokációja a Fidesznek. Bírom amúgy, hogy ilyenkor nagyban játsszák a szociálisan érzékenyt, miközben alaphangon éppen ők azok, akik a leginkább köpnek mindenféle kisebbségre.
8/10 anonim válasza:
Mivel nem vagyok néger pont letojom, hogy mit mond a négerekről.
10/10 anonim válasza:
Ezt hol hallottad? Szinte az osszes beszedet, tv nyilatkozatat lattam de ilyenre en nem emlekszem.
Bizonyitek nelkul ez csak alaptalan vadaskodas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!