Melyek a kamupártok az ellenzék pártjai közül?
Figyelt kérdés
Amelyeknek nincs társadalmi támogatottságuk, alapszervezeteik stb. és csak egyfajta médiapártként létreznek.
Tehát a
- DK
- Momentum
- Jobbik
- MSZP
- LMP
- Párbeszéd
közül.
2023. febr. 5. 15:11
4/9 anonim válasza:
A mihaszna Mihazánk, mert nem ellenzéki, hanem fideszpárti.
5/9 anonim válasza:
Szerintem a DK-n kívül már csak a Momentumnak lehet valós társadalmi támogatottsága, a többi már nem jutna be a Parlamentbe.
6/9 anonim válasza:
Az utolsó 3, de lassan a Momentum és a Jobbik is azzá válik.
7/9 anonim válasza:
A Jobbik már az. Még a Momentumot nem zabálta fel a DK, de rajta vannak.
8/9 anonim válasza:
Nem mondanám egyikre sem hogy kamu párt, de tény, hogy az összes közül csak 1, ha nagyon szigorú vagyok, 2 gondolja őszintén magáról, hogy képes lenne legyőzni Orbán rendszerét. Persze mindkettő tévesen gondolja ezt.
Egyedul a Dk-tól nem tudom elvitatni, hogy az adómon kapott fizetésükből valamennyit próbálnak dolgozni is. A többi csak henyél a kényelmes millióiból
9/9 anonim válasza:
DK és a Momentum kivételével az összes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!