Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehetnek ennyire egybites...

Hogy lehetnek ennyire egybitesek az emberek?

Figyelt kérdés

Tegnap görgetem a tiktokot, feldob egy videót,amin alig van hozzászólás (tehát gondolom nem népszerű az alkotó)

Egy képernyőfotóból állt a poszt,amelyben ez az illető Magyar Péternek írt privát üzenetet valami ilyesmit írt neki;

"Hogyan védenél meg engem és az országot,ha a saját családoddal nem törődsz,nincs szerető feleséged"

Most komolyan ennyire agyalágyult hogy lehet valaki hogy egy ilyen szöveggel egy (kis semmirekellő)

Rá mert írni Magyar Péterre.

Szerintem M.P magánélete és a politika két különböző dolog...

És hogy ez a "kis senki fiú" ilyen jellegű kérdést tett fel neki szerintem szánalmas.Szerintem Magyarország jobb sorsa a lényeg,mert a Fidesz már tönkretett mindent,és nem az,hogy M.P mit csinál a magánéletében.

Nektek mi a véleményetek erről?

#politika #Tisza #semmirekellőkisfiú #szánalmasdolog
jan. 27. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik meleg megafonos pasija lehetett, ők szoktak ilyeneket posztolni..
jan. 27. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
aki ilyen xarokat görgetget, mint tiktok, ne nagyon szidja az egybiteseket...
jan. 27. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Vannak azért hasznos dolgok is a tiktokon,de az igaz hogy sok 💩t, illetve sok💩dolgatlan kéregetőt tartalmaz.
jan. 28. 04:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!