Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Eddig is lehet kapni sült...

Eddig is lehet kapni sült sáskát meg hasonlókat. Akkor mi ez az új EU-s döntés?

Figyelt kérdés
2023. febr. 3. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én csak csigát szoktam venni. Meg kutyust, sáskát nem.
2023. febr. 3. 18:28
 2/11 anonim ***** válasza:
54%

Nem is értem mi a hiszti.

Aki nem akarta eddig se ette, ugyan az mint a pacal, disznósajt, hagymás vér,békacomb, nyúl, fácán stb

Vagy szereti az ember vagy sugárba okád tőle. Nem tudom mi ez a fasiszta hiszti? Már azt is meg akarják a fasiszták szabni ki mit ehet?

Nevettséges műbalhé, arról nem is beszélve van 1000 vakteszt ledarált pépes kajákról amikor jóízűen eszik a sült tarantullát és dícsérik milyen finom a sültcsirke.

Mint az ovis gyerek aki nem eszi meg a zöldséget. Gyerek is ezt csinálta. Két pofára eszi a bolognait (nem nem ezt a por szart) 60% sárgarépa, zeller, gyökér, de le van turmixolva nem fúj. Vadas mártás dettó.

A fasiszták ovis szinten vannak ennyi az egész.

2023. febr. 3. 18:44
 3/11 anonim ***** válasza:
5%
Éljen a bogárevés! 👍
2023. febr. 3. 18:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most az a diffi, hogy élelmiszerekbe belerakhatják. Ha sült sáskát veszel akkor tudod mire fizetsz be de ha zsemlét veszel akkor nem feltételezed azt hogy az E234343 az éppen a sáskaliszt. De mindegy is eddig is voltak olyan színezékek amiket tervekből nyertek ki, szóval eddig is ettünk bogarakat férgeket csak újabb néhány faj került fel az amúgy elég hosszú listára.
2023. febr. 3. 19:19
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk szerintem ha az van egy étel összetevői listáján, hogy "sáska" az sokkal megnyugtatóbb, mintha az lenne, hogy "E234343":D Bsszatok meg érte, de én szeretem tudni mit eszek:D
2023. febr. 3. 19:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

5

Bármit amit eszel és piros színű azon rajta van hogy E120. Az pl egy tetűféléből kinyert színezék. A kolbásztól kezdve az édességekig mindenbe raknak.

2023. febr. 3. 19:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A citromsav eddig is vagy 50 éve hangyát jelentett.
2023. febr. 3. 19:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Szép lassan kiderült, hogy olyan allergén anyagok lehetnek benne, amik csak sokadik fogyasztásra okoznak súlyos allergiás reakciókat.
2023. febr. 3. 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:

aszpartám pl mikor lebomlik benned metilalkohol jön létre... Biztosan még egészséges is...

De így valószínűleg nem ismered, mert E 951 néven fut

Az élelmiszer ipar fele olyanokat használ amit el se hiszel hiába van ráírva. De egy természetes "anyagon" meg megy a hiszti.

2023. febr. 3. 20:14
 10/11 anonim ***** válasza:
A paradicsom lebontasabol több metanolt termelünk, mint az aszpartámból, ettől nem lesz egészségtelen.
2023. febr. 3. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!