A jelenlegi helyzetben a legjobb döntés lenne egy újabb minden eddiginél hatalmasabb tüzijéták, az alábbi okokból kifolyólag?
Magyarországon hatalmas az infláció, ez ígyis úgyis maradni fog. A legtöbb ember érzi a saját bőrén, én egyetemista vagyok és a szüleim tartanak el, így én továbbra is ugyanúgy táplálkozom, de sok a lemondás sokaknál. Mivel a hatalmas infláció marad, és egy tüzijáték összege érdemben nem növelné, így ha ebben a válságos időkben egy minden eddiginél pompázóbb tüzijátéknak lehetne a nép szemtanúja , az életre szóló élmény lenne a nézőknek, minden eddiginél jobban esne az embereknek, összekovácsolná a nemzetet. Az emberek a saját bőrükön éreznék Orbán Viktor hazaszeretetét. Átmenetileg ha valaki nem tudja megoldani a háziállatai biztonságát, leadhatná az állatorvosoknál.
A jelenlegi infláció a szankcióknak köszönhető, és hogy a brüsszeli bürokraták nem adják oda a nekünk járó pénzeket, szimplán csak bosszúvágytól vezérelve. Szemben Orbán Viktor ezeknek ellenére is jól kormányoz, de így még jobban érezhetnénk az ő hazaszeretetét is.
És ha leadjuk a háziállatainkat mindannyian az állatorvosoknál ideiglenesen, akkor az állatorvosok aközben hogy fogják élvezni ezt a hatalmas csodát?
Jogosan éreznék kirekesztettnek magukat! Vagy a megkülönböztetésből fakadó lelki sebek gyógyítására kapnának kedvezményt az államtól a dilidokihoz?
Aha. Szóval az emberek a bőrükön éreznék a tüzijátékot.
Az para.
Anyádra lőjj tüzijátékkal, ne a tömegbe.
Egyébként te tényleg ennyire élvezed a tüzijátékokat?
Mert én őszintén 10 éves koromban még kedveltem... de azóta... hát... színes meg hangos, de kb ennyi, számomra semm ielnyűgöző nincs benne.
Cserébe durva mennyire disztopikus a városkép utána, amikor ködként ül meg a füst az utcákon:D Az mondjuk libabőrös tud lenni:D
Beteg vagy! Pszichésen! :D
De hogy válaszoljak is: a környezetszennyezés minden ipari méretű válfaját kategorikusan elutasítom, ellenzem!
Nem vagyok egy eltúlzott környezetvédő, de a tűzijáték egy teljesen felesleges és a környezetet súlyosan szennyező rongyrázás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!