Az ország és magunk szempontjából nem lenne jobb ha törölnénk a 2026-os választásokat?
És mindenféle verseny nélkül a fidesz folytatná az ámokfutását.
A vége úgyis az lenne hogy milliárdokat tapsolna el azért, hogy trónon maradhasson.Nem beszélve hogy a 4 évből rengeteg időt és pénzt fordítana arra hogy megerősítse a vezető pozícióját, azon ügyködne hogy leválthatatlan legyen.De mindez a magyar lakosság kárára.
Ha nem lenne a választás miatti eszetlen pénzszórás, nem remegnének hogy hatalmon maradhassanak, akkor később sem kéne megszorításokat eszközölni (mint most), azért hogy feltöltsék az üresen kongó államkasszát a magyar emberek pénzéből.
51 Téged biztos meglep a titok: dolgozom.
De érdeklődve olvasok egy hiteles forrást hányan haltak éhen?
Ebből hányan haltak meg ellenzéki vezetésű településen?
Agyhalottak nem játszanak, előre szólok:)
52. Mi is napról napra élünk, Budapest legnagyobb Fideszes kerületében. Anyukám dolgozik, szakmai képzés mellett én is..
Az állam még a hatósági áras fával is megkopott minket. A rendőrség eltusolta, mivel állami cég.
Szóval nekem ne beszélj itt éhenhalásról, menj és nyald OV seggikéjét! Rád fér! :)
*meglopott
Mielőtt ebbe is belekötsz. 🥳
57 lebuktam. egy messzi galaxisban egy jóléti társadalomban élek.
Amúgy, aki nem nyalja az ellenzék seggét, az egyből Orbánt védi?
Milyen egybites gondolkodás már ez?
59. Írhatnám azt is, hogy elvakult vagy, amiért nem veszed észre milyen ámokfutást csinál a kormány. De semmi baj, a sok kivándorló magyar igazolja ezt.
Egyszerűen nem akarnak ilyen országban, ilyen emberekkel élni.
A gazdaság, a megélhetés is ezt tükrözi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!