Rovarokat fogunk enni és boldogok leszünk?Még mindig csak konteó?
40,konteó az agyad,az.Miért ne lehetne igazolni?Max. te leszel hozzá kevés.
Nekem ne hidd el,menjél és egyél egy szép nagy csótányburgert!Jó étvágyat!
42,és én állítottam olyat,hogy valahol nem esznek rovarokat?Nem.Értő olvasás megy,gyerek?
Vilag 80 százaléka?Esetleg írnál még viccesebb idiótaságokat?Állítottam olyat,hogy nem akarják idehozni ezt az elmebajt?Bzzz...nem.Fuh,gyerek,kb. klímalibsik írnak ilyen logikával.Mivel rosszabb?Majd megtudod,ha ezt fogod magadba tömni.Egyébként igen,a mechanikusan lefejtett takony is rossz.De hát ti azt is megeszitek,nektek nincs azzal sem bajotok.
Szerencsére, hála a nagyon utált EU-nak, az összetevőket fel kell tüntetni a termékek csomagolásán.
Megjegyzem, pl ott a bíbortetű, mely évszázadok óta használva van, mint piros színezőanyag rúzsokban, ételekben, italokban, stb.
46,hála az Ejunak...milyen hála?
Össze-vissza vannak feltüntetve a dolgok,vagy xarnak a szabályozásra a cégek vagy nyakatekert a törvény és nincs semmiféle feltüntetés.Majd feltüntetik,hogy egyéb liszt,jobb esetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!