Mik voltak eddig a legkülönösebb összeesküvés-elméletek, amiket hallottál?
1. A csapvízben és a boltban vehető ételekben fogamzásgátlók vannak, a cigányoknak küldött ételsegélyben meg ajzószer és olyan vegyszer amitől ikreket fognak szülni. Ezt a zsidók csinálták, hogy tönkretegyék Magyarországot.
2. A világ összes McDonald's éttermébe Izraelből szállítják a húspogácsát. Palesztin gyerekekből készül.
3. Eredetileg a nácik nyerték a 2. világháborút, és mostanra lettek kolóniáik szerte a naprendszerben és az időgépet is feltalálták. De egy lázadó zsidó, csehszlovák, és francia ellopták az időgépet, és megváltoztatták a történelmet. Így jött létre a mi valóságunk.
A welt 2000 ügy.
Ilyen szavazatszámláló szoftver fejlesztő cég volt.
A lényeg hogy megtetszett a fidesznek ezért oda lett küldve lézer jani hogy megvegye.
A tulaj meg mondta hogy elnézést de ez élete munkája nem fogja eladni.
Úgyhogy ment a nav a cégre és a tek a pali családjára egészen addig amíg hopp...eladó nem lett a welt 2000.
Mégis.
Az eladás másnapján holtan találták a palit.
Azóta ha vkihez bekopog a ner hogy kell a cége, aláír mint a katonatiszt.
A legvadabbnak ezt tartom: Mi magyarok a Szíriusz rendszerből jöttük. Itt kétfelé ágazik a történet, az egyik szerint holdűrhajóval érkeztünk meg, ez lett a Hold (ami egyszer kicsit nekiütközött a Földnek, talán nem kezdtek fékezni időben), egy másik szerint egy lapos, diszk alakú hajóval, ennek a neve Atlantisz volt és leszállt az Atlanti-óceánra. Ezek közül az atlantiszos vonal elterjedtebb. Az Atlantisz űrhajó elsüllyedt és az onnan menekülő ősmagyarok megalapították a sumér birodalmat, onnan rajzottak tovább, a többi birodalmat megalapítva. Az eredeti szíriuszi vezetőink családjaiból lettek a birodalmak uralkodói egészen máig, O.Viktorral bezárólag.
Teljesen komoly előadásokat szoktak erről tartani, több variációban, részletesen elmesélve. Meg szoktam hallgatni sci-fi rajongóként a neten az ilyen előadásokat, de én még a jobbik eset vagyok, mert meseként kezelem.
Képzeld el, hogy ebben a maszlagban sokan komolyan hisznek.
Ehhez képest a gyíkemberek, a chemtrail, a HAARP manipuláció és bármelyik másik elmélet szinte semmi.
A covid egy halálos betegség.
Ukrajna független, szuverén ország.
Demokrácia van.
1. Orbán családja közpénzből gazdagodott meg.
2. Orbán gyerekkori barátja, gázszerelő Mészáros közpénzből gazdagodott meg.
3. "SOSEM voltam , sosem leszek vagyonos EMBER" Orbán Viktor
4. "Mi sosem hallgatatnánk el azokat, akik nem értenek egyet velünk" Orbán Viktor 2014 Európai Parlament
5. "Győztünk, a holdról is látszik" Orbán Viktor 2022.04.
6. "Én utcai harcos vagyok, és Európa dns-e"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!