Honnan jön ez az összeesküvés elmélet, hogy Magyarország csak egy new yorkban bejegyzett izraeli cég? Ki találta ezt ki? Mióta terjed ez?
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 20:13
1/14 anonim válasza:
A rózsadombi paktum megkötésekor találták ki.
2/14 anonim válasza:
Se nem cég, se nem izraeli, de természetesen az összes ország be van jegyezve, amely kereskedik a tőzsdén.
3/14 anonim válasza:
Nem szó szerint kell érteni, hanem metaforikusan. Úgy viszont nagyon találó.
4/14 anonim válasza:
Nem kell minden baromsággal foglalkozni.
5/14 DK-s válasza:
Az tény, hogy "Magyarország" nevű ország hivatalosan sehol nem létezik, nem áll jogfolytonosságban a "Magyar Köztársaság" nevű országgal. Ez tény.
A többibe nem megyek bele. Kutakodj.
7/14 DK-s válasza:
#6-nak:
Szerintem most nagy lesz a csend.
8/14 anonim válasza:
20:23
Wow, Russia Today-es forrás 😮 Ez már komoly 😧
9/14 anonim válasza:
Én errős eddig nem hallottam soha.
10/14 anonim válasza:
Az ég világon semmi jelentősége.
Az a lényege, hogy az amerikai SEC-nél, hogy jelezni tudják amerikai papírral a saját országukat bizonyos dolgokra, más ország kormányai vagy államcégeiknek küldeni kell egy papírt róla.
Itt egy lista más országokról, akkor bizony Kanada, Japán, Izrael, Olaszország, stb is csupán egy cég, úgy látszik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!