Nem értem, kifejtenéd?
A konteó egy direkt a köztudatba dobott-erőszakolt negatív felhangú kifejezés, hogy mindenkit hiteltelenítsenek, aki valamilyen titkot kiszivárogtatna, amit a hatalom el akar titkolni.
Úgy rémlik a CIA találta ki 60-70 évvel ezelőtt, hogy az UFO meg egyéb információkat, szemtanúkat, katonai vallomásokat hiteltelenítse.
"Hogyne lennének."
Én magyarázzam el? Ez olyan mint van a turbómagyar elmélet, mely szerint a turbómagyarok azt hiszik hogy a szíriuszról jöttek és a génjükön meg 27 csavarodás van pedig mindenki másén 26. Na ezt például épp azok terjesztik akik le akarják járatni a magyar érzelműeket. Ugyanilyen a konteó is. Valami barom kitalálja és más szájába adja: A hülye konteósok ezt hiszik...
Konteo és konteo között is van különbség.
Vannak, amik akár igazak is lehetnek.
De az 5g terjeszti a koronavírust, chip van az oltásban, Ukrajnában nincs is háború és hasonló blődségek már egy másik szint. És ezek nem kitalációk. Apósomtól hallottam mindet, aki mindig hozzáteszi, hogy "ez az igazság, nem konteo".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!