Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elegetek van már nektek a...

Elegetek van már nektek a konteósokból?

Figyelt kérdés

2023. jan. 8. 19:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
Nem. Konteósok nincsenek.
2023. jan. 8. 19:35
 2/14 A kérdező kommentje:
Hogyne lennének.
2023. jan. 8. 19:36
 3/14 anonim ***** válasza:
16%
Nincsenek valódi konteósok. Az úgynevezezett konteósokat a háttérhatalom szabadította a társadalomra.
2023. jan. 8. 19:38
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem értem, kifejtenéd?

2023. jan. 8. 19:40
 5/14 anonim ***** válasza:
46%
Nekem azokból van elegem, akik maguktól még az internet világában se tudnak utánanézni semminek és egyből konteósnakneg bolondnak nézik azt, aki a médiával ellenkező véleményt mond bármivel kapcsolatban. Nagyon unalmasak vagytok.
2023. jan. 8. 19:41
 6/14 anonim ***** válasza:
28%

A konteó egy direkt a köztudatba dobott-erőszakolt negatív felhangú kifejezés, hogy mindenkit hiteltelenítsenek, aki valamilyen titkot kiszivárogtatna, amit a hatalom el akar titkolni.

Úgy rémlik a CIA találta ki 60-70 évvel ezelőtt, hogy az UFO meg egyéb információkat, szemtanúkat, katonai vallomásokat hiteltelenítse.

2023. jan. 8. 19:42
 7/14 anonim ***** válasza:
6%

"Hogyne lennének."

Én magyarázzam el? Ez olyan mint van a turbómagyar elmélet, mely szerint a turbómagyarok azt hiszik hogy a szíriuszról jöttek és a génjükön meg 27 csavarodás van pedig mindenki másén 26. Na ezt például épp azok terjesztik akik le akarják járatni a magyar érzelműeket. Ugyanilyen a konteó is. Valami barom kitalálja és más szájába adja: A hülye konteósok ezt hiszik...

2023. jan. 8. 19:46
 8/14 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz, tessék: [link]

1870 óta használják.

2023. jan. 8. 19:46
 9/14 anonim ***** válasza:
8%
Olyan ez a konteo valahol, mint a legenda. Nem teljesen igaz, de van valami igazság alapja.
2023. jan. 8. 20:01
 10/14 anonim ***** válasza:
16%

Konteo és konteo között is van különbség.

Vannak, amik akár igazak is lehetnek.

De az 5g terjeszti a koronavírust, chip van az oltásban, Ukrajnában nincs is háború és hasonló blődségek már egy másik szint. És ezek nem kitalációk. Apósomtól hallottam mindet, aki mindig hozzáteszi, hogy "ez az igazság, nem konteo".

2023. jan. 8. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!