Mit szóltok hozzá, hogy Európai Unión belül Magyarország lett a legkorruptabb 2022-ben? (42 ponttal)
"Azért a mai Budapesten messze nem lehetetlen egy megfelelő képzettséggel hétszámjegyű fizetést kiharcolni, ma már nettóban sem."
Sőt, ezen a fórumon ez szinte általános jelenség. :D
#37. Ahan. Nyilván fogalmad sincs a nemzetközi jövedelmi viszonyokról, mert még életedben nem dolgoztál. Csak tudnám, akkor miért nekem próbálod osztani az észt? :D
Én értem, hogy a ballib nedves álmok szerint itt többmillió éhező él, jönnek az éhséglázadások és társai, de ezt már 13. éve hallgatjuk, az átlagember meg csak nem akar éhenhalni az orbáni diktatúrában. Nem kéne már egy új lemez, elvtársak? Ennyi fantáziával mégis hogy várhatjátok a kormányváltást? :)
A TI (majdnem) az öszes országban próbál helyzetképet adni a korrupció mértékéről. Azt is kiemelik a tanulmány kapcsán, hogy ez az érzékelt korrupciót méri, illetve hogy az eredményeket a nagyjából azonos kultúrkörben élők között lehet összehasonlítani. Magyarország esetén ez az EU, tekintve, hogy majdnem minden szomszédunk EU tag, vagy az akar lenni.
A TI közzétette a pontos metodológiáját is, érdemes elolvasni részletesen.
Ellentétben a nemzeti konzultációnak nevezett propagandaanyaggal, ez valóban követhető, publikus módszertannal készülő anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!