Magyarország nem fog kilépni az EU-ból?
20# ezek általános semmik!!
Pufogtatás!
Nem nőtt érdemben a munkanélküliek száma, nézd meg a kerestek alakulását, egyáltalán nincs sok bedőlt gyár, étterem, szálloda, stb.
A boltok tele vannak, nincs jelentős kiskereskedelmi forgalom csökkenés.
A lakosság simán kibírja a 700 Ft os üzemanyagot, sorolhatnám.
21es, ha te mondod, ki vagyok én, hogy megcáfoljalak...
megyek is boltba, gyorsan
21-es agymosott.
Ha csak zsíros kenyéren élne, akkor is azt mondaná ez az agymosott, hogy a világ legjobb, legfejlettebb országa Magyarország.
20-as által írt adatok hozzáférhetőek.
20as, amit irsz, arra mondom én, hogy kétségbeejtő.
Ma már mindenkinek dolgozik külföldön valakije, akit meg tud kérdezni, mindenki be tud ülni az autóba, vonatra, repülőre és ki tud menni akárhova megnézni magának, máshol milyen.
És ennek ellenére... ez az igazán kétségbeejtő.
"Nem nőtt érdemben a munkanélküliek száma"
Máshogy számolják, az nem feltétlenül nő. A munkanélküliek tényleges számát nem látni ebből az adatból.
Vegyük 2004-et, a munkanélküliek száma hivatalosan 400 ezer körül volt és 3.9 millió a foglalkoztatottság. Kettő együtt 4.3 millió, miközben ma, ha ezeket összeadod, akkor 4.9 millió jön ki, pedig az országban kevesebb lett az ember.
"nézd meg a kerestek alakulását"
Gondolom ez keresetek akart lenni.
A probléma az, hogy a keresetek növekedési is pont azt jelezné elő, hogy csomó embert elbocsátottak. Azt rúgják ki, aki könnyen pótolható vagy alacsony a hozzáadott értéke a munkájának. Ezek általában az alacsony keresetűek, vagyis ők kiesnek az átlag fizetésből.
(Persze csak akkor, ha benne vannak, mivel kb. 1.7 millió ember nincs.)
"egyáltalán nincs sok bedőlt gyár, étterem, szálloda"
Relatíve sok van, de én is inkább leépítésnek hívnám, mert először nyilván csak kirúgják az embereket és próbálják menteni a céget.
"A boltok tele vannak, nincs jelentős kiskereskedelmi forgalom csökkenés"
Jó, bizonyítsd, kérek statisztikák és nem azt, hogy te egyedül bementél egy boltba.
Az a helyzet, hogy a statisztika pont nem igazol téged.
"A lakosság simán kibírja a 700 Ft os üzemanyagot, sorolhatnám."
LOL, a lakosság nagy részének a válság előtt sem volt megtakarítása, nem hogy most.
Szóval hazudsz.
(Amúgy ha kibírta volna, akkor nem kellett volna árstoppot bevezetni rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!