Nem lenne jobb tényleg kilépni az EU-ból?
Figyelt kérdés
Újabban mindenhol csak azt hallani, hogy Magyarországnak az EU-ban a helye. Valójában milyen előnyünk származik ebből? Ha mindenki elmehet külföldre dolgozni, akkor ki fogja építeni ezt az országot? Én csak a negatív hatásokat tapasztalom. Apukám dohányboltjaiba például már alig tudunk alkalmazottat találni, akik voltak már rég leléptek Ausztriába. Ha lenne is melós az szemtelenül sok bért szeretne. A panziónkban ugyan ez a helyzet. Már anyukámnak meg nekem kell takarítanunk néha és ez egyre csak rosszabb. Valójában mit nyerünk mi az EU-val?2021. nov. 11. 13:35
2/62 anonim válasza:
Ha nem lennénk az EU-ban, akkor is lehetne menni dolgozni ezekbe az országokba, mert ott is kell a munkaerő, ezért akik dolgozni mennének, azokat beengednék továbbra is.
Ezen kívül az EU-nak sok előnye van, pl. vámmentesen szállíthatnak oda a magyar cégek.
4/62 anonim válasza:
"Már anyukámnak meg nekem kell takarítanunk néha és ez egyre csak rosszabb. "
szar a meló, mi? :D
5/62 anonim válasza:
Magad uram ha szolgád nincs. Család szépen beül a pult mögé.
Vagy amióta jutott a NER-es dohányboltokból, azóta úrnak képzelitek magatokat?
6/62 anonim válasza:
Az Uniót alakítani kell, nem kilépni.
7/62 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy lépjünk ki, és aztán tiltsuk meg a kiutazást? Vissza akarod hozni a kommunista korszakot?
8/62 anonim válasza:
Nem kellett volna belépni, az EU-s csatlakozás előtt jobban fejlődött az ország, és nem volt a fejünk fölött az EU diktatúra sem. Viszont mára már túlságosan is összefonódott a gazdaságunk az EU-val.
9/62 anonim válasza:
5: így van, a dohányboltokat mint hűbérbirtokot kapták a csókosok, hogy csak jöjjön nekik a pénz, amíg az egyszerű ember nekik dolgozik. Sanyarú lehet, ha be kell állni a pult mögé, nem csak számolni a pénzt otthon.
10/62 anonim válasza:
Ha jól értem, a kérdező arra panaszkodik, hogy nem tud így másokat szegénységben, alacsony fizetésen tartani, hogy neki ne kelljen dolgoznia. Ezért nem fogunk kilépni az EU-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!