Nem lenne jobb tényleg kilépni az EU-ból?
39, nem terveztem, mert normális szakmát végeztem, amiért nyilván többet is el lehet kérni.
A számolásom arra vonatkozott, hogy ha szakképesítés nem kérő munkáról van szó, akkor nem szörnyű annyira. (A "élj meg ennyiböl" dologra meg, hogy nyilván mindenki elött ott a lehetőség, hogy normális szakképzést szerezzen, és nem éhbért.
A teljes anyagi, meg leltár felelősség meg pont egy olyan dolog, hogy akkor sem írnám alá, ha 2.000.000-t adnának, mert ellentétes a munka törvénykönyvével, meg amugy is.
Szóval egyetértünk abban, hogy én sem mennék el dohánybolti eladónak ennyiért, de főleg hogy mert van más lehetőségem is. Akkor is lenne, ha a kérdező kívánságának megfelelően lezárnák a határokat, és senki kifelé.
A 21. század legnagyobb ökörsége volt igennel szavazni az EU tagságra.
Meséljetek, 2004 óta egy átlag magyar állampolgár mennyit profitált az EU-ból, azon felül , hogy dolgozhat külföldön, meg a határokon nem kell papír?
A mindennapi életünkben gyakorlatilag semmi nem változott, pedig mást ígértek.
"Meséljetek, 2004 óta egy átlag magyar állampolgár mennyit profitált az EU-ból, azon felül , hogy dolgozhat külföldön, meg a határokon nem kell papír?"
Mi épült volna itt az elmúlt 15 évben EU támogatás nélkül?
Nem a 45-ös vagyok, de kb. minden megépülhetett volna az EU nélkül is. Az EU csatlakozás előtt gyorsabban fejlődött az ország, mint utána, ez tény. Forrás:
A görbe alatti területet kell nézni.
2004 és 2020 között összesen 65 549 millió Euro, azaz mai áron 23 945 807 269 457,70 Ft (huszonháromezer kilencszáznegyvenöt milliárdnál kicsit több) összeget adott az EU Magyarországnak.
Forrás:
Oké, most tegyük a szívünkre a kezünket és mondjuk ki őszintén: ha 16 év alatt kb. 24 EZER milliárd Ft-tal kevesebb jut a kasszába, akkor is pontosan így fejlődött volna az ország. HAJRÁ!
48, de hát te is tudod, hogy "de az EU tönkretette az ipart, hogy Magyarország függjön a külföldi termékekétől!"
Szóval annak a 23 945 807 269 457,70ft-nak a sokszorosát megtermelte volna az ország!
"hihető"
Ez az EU tönkretette a magyar ipart ami amúgy világszínvonalú volt, egyszerű városi legenda.
A magyar ipar versenyképtelen volt, a gyárak leharcolt szarok elavult technológiai színvonalon, és nem volt pénz arra, hogy felhozzák őket versenyképes szintre.
Ezért volt és van jelenleg is szükség külföldi befektetőkre, akik hajlandók kipofozni a létező gyárakat, vagy újakat építeni fejlett technológiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!