Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A homofób megnyilvánulások...

A homofób megnyilvánulások nemes célt szolgálnak?

Figyelt kérdés
Az Alaptörvényben is benne van, hogy kiállunk a keresztény értékek mellett, az LMBTQ propaganda meg homlokegyenest megy szembe ezzel. A magánéletében persze mindenki csinálhat, amit akar, de a társadalom alapkövét, a családot nem szabad hagyni lerombolni vagy engedni, hogy bizonyos lobbisták kiüresítsék a fogalmat. Tulajdonképpen ebben a harcban többféle eszköz is megengedett és a homofób megnyilvánulások is ha nem irányulnak a másik ember testi épsége ellen, akkor beleférnek. A szégyenkultúra eléggé visszatartó erővel bír sok más rossz dolog ellen is.

2023. jan. 30. 12:36
 31/91 anonim ***** válasza:
88%
Az emberek ráérnek annyira, hogy másokkal foglalkozzanak.
2023. jan. 31. 01:15
 32/91 anonim ***** válasza:
79%

#28, #30 Én azt sem értem, miért kibírhatatlan a Pride létezése?

Egymillió világnap van, nemzeti és vallási ünnepek, nőnap, anyáknapja, apáknapja, másuj 1, föld napja, mellrák elleni küzdelem világnapja, kerékpáros nap, amit akarsz - felsorolhatatlan.

Vicc nélkül, még a meztelenül kertészkedésnek is van világnapja! :-)))))

Ki a bánatot zavar, őszintén, ha az év 365 napjából egyszer, néhány óra erejéig, egy meghatározott, előre bejelentett és lefoglalt helyszínen, amit bárki nyugodtan elkerülhet, ha akar, a melegek is világnapoznak egyet, kismillió másik felvonulás, parádé, expó, virágkarnevál, katolikus körmenet, hanukai gyertyagyújtás, kötelező évi fideszes Békamenet, Budapest parádé, Augusztus 20, rákellenes meg HIV-világnap, ilyen emlékmenet, olyan flashmob, amolyan élőlánc, felvonulás, tüntetés és ellentüntetés után????

Még a legsötétebb lelkű nácik, újfasiszták, hungaristák is felvonulhatnak szabadon, a lelkükhöz hasonlóan sötét egyenruháikkal és primitív szimbólumaikkal.

Ünnepelhetnek "becsület" napját, szervezhetnek agyarszigetet, tüntethetnek és ellentüntethetnek, és az arra járó kisgyermekeknek az ő vonulgatásaikat kell nézniük, a 20. század legsötétebb, gyilkos korszakait idéző módon...

De JOGUK VAN HOZZÁ. Én is azt mondom, vonuljanak - szabad emberek. Bár jobban szeretném, ha otthon csinálnák, a négy fal között, nem nekem kell tetszedjenek, ameddig egyenjogú polgárok ők is, erkölcsi és szellemi állapotuktól függetlenül!

Hát akkor miért pont ez az egyetlen vonulás zavarjon? Életemben egyetlenegyszer sem vettem részt rajta, arrafelé se mentem, a büdös életben nem láttam élőben, max a tévéhíradó nyomott elém 2 percben tudósítást róluk, ha zavart, elkapcsoltam onnan.

Mi a nyavalya ebben a provokáció? A többi nem provokáció?

Az emberek nem azért mennek ki utcára felvonulgatni, hogy engem szórakoztassanak és nekem tessenek, a katolikusok se azért járnak körmenetet, mert engem szórakoztatnak a papjaik mókás jelmezei, hanem mert ők tartoznak egy közösséghez, képviselnek valamit és NEKIK ezt fontos nyíltan megélni. Hát menjenek, ugyanazt az adót fizetik mint én, ugyanolyan joguk van hozzá - és kész!

Mit kell ezen annyit rugózni. A melegek felvonulnak 1 nap egy évben - a hülye homofóbok meg ezt osztják-szorozzák, elemzik, idézik, tematizálják, teszik-veszik 364 további napon az évben (szökőévente 365-ben).

Nem fogják már ezt soha megunni és elférni tőlük is, másoktól is békésen a nap alatt?

2023. jan. 31. 01:54
 33/91 anonim ***** válasza:
91%

az utolsó jó választ írt, de sztem ezek a homofób megnyilvánulások egyetlen célt szolgálnak: hlyíteni a nem túl okos magyar társadalmat, és bűnbakot adni nekik.

lehet itt udvariaskodni, de a magyar többsége meglehetősen egyszerű, tájékozatlan és lusta ember, de legalább beképzelt. pont ezért van fidesz 13 éve.

Proli Bélának egyszerűbb őrjöngeni a Pride miatt, mint felnőni a nyugathoz, megtanul nyelvet vagy gondolkodni. közben a fidesz meg szétlopja az országot.

2023. febr. 1. 11:06
 34/91 anonim ***** válasza:
20%
Igen. A homizás ellen a törvény erejével kell fellépni.
2023. febr. 11. 01:41
 35/91 anonim ***** válasza:
93%
#34 a szexuális orientáció alapján való diszkrimináció még Magyarországon is alkotmányellenes. Mondjuk jó lenne, ha erről a Fidesznek és a migatyánknak is szólnának
2023. febr. 11. 09:02
 36/91 anonim ***** válasza:
100%
Hát a családról alkotott képet rombolják le,ahol az apa férfi,az anya nő.Semmi más.Szerintem egy család(mindenféle szexuális irányúltságot félretéve) az a hely,ahol az emberek szeretik,kötődnek egymáshoz.Szeretetet érezni egy meleg is tud,mint egy heteró(Igen,heteró vagyok,de van meleg családtagom).Gyereket nevelni megcsak szeretettel lehet.Lehet egy melegpár sokkal teljesebb családi hátteret ad a gyerekének,mint egy alkoholizmussal küzdő családfő,aki naponta veri a gyerekét,mert épp elfogyot a söre...De ez fordítva is igaz.Meleg is nevelhet szarúl gyereket.De,hogy egy család,csak akkor család,ha vérszerinti rokonság van benne, és csak heterókból áll elég nagy hülyeség
2023. febr. 11. 12:53
 37/91 anonim ***** válasza:
82%

"A homofób megnyilvánulások nemes célt szolgálnak?"

A fóbia félelmet jelent. Arról, hogy ki mitől fél, nem tehet.

2023. febr. 12. 09:36
 38/91 anonim ***** válasza:
84%

Ha a homofób propaganda rendben van, akkor a meleg propaganda is.

Ez így fair.

Olyan nincs, hogy betámadunk embereket egy vallási dogmára hivatkozva, de elvesszük a törvényi lehetőséget arra, hogy megvédhessék magukat.

Amíg a keresztény egyházak kimondhatják azt, hogy a homoszexualitás bűn, addig azt is ki lehessen mondani, hogy nem bűn.

2023. febr. 13. 11:37
 39/91 anonim ***** válasza:
75%
#38 sőt azt is, hogy a kereszténység bűn. vagy legalább nem normális, és természetellenes
2023. febr. 13. 11:50
 40/91 anonim ***** válasza:
21%

"Amíg a keresztény egyházak kimondhatják azt, hogy a homoszexualitás bűn, addig azt is ki lehessen mondani, hogy nem bűn."

Hol élsz te, ahol nem lehet kimondani?

2023. febr. 13. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!