Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán szerint Budapest mától...

Orbán szerint Budapest mától ismét Magyarország fővárosa. Eddig mi volt?

Figyelt kérdés
A kárpátok géniusza megint megszólalt, "a haza nem lehet ellenzékben" című örökbecsű megosztó költeménye után.
2010. okt. 3. 23:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
40%

"Úgyhogy ne te sértődj meg amiatt, hogy a mai kijelentését igencsak aljasnak és hazafiatlannak tartom."

Én azt is aljas, és hazafiatlannak tartom, hogy megszületett.

2010. okt. 3. 23:51
 22/35 anonim ***** válasza:
75%
Figyelj, én egyáltalán nem sértődtem meg azon, hogy Orbán kijelentését te hazafiatlannak tartod. Ez a szíved joga. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem csak így egyszerűen teszed fel a kérdést, hogy mi ily egyetértünk-e veled. Miért kell idekeverni Ceuşescut, Rákosit. Én csupán azt vonom kétségbe, hogy ehhez a gyalázkodáshoz jogod van. Orbán álláspontját nem osztja mindenki, de védhető álláspont. Beszélgessünk inkább erről és tegyük félre az ilyen jelzőket.
2010. okt. 3. 23:52
 23/35 A kérdező kommentje:
23:52 OK. Szerinted eddig mi volt Magyarország fővárosa?
2010. okt. 3. 23:58
 24/35 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam az aktuális miniszterelnök mindig szabadon gyalázható. Vagy ezt kifelejtették az alkotmányból?
2010. okt. 4. 00:00
 25/35 A kérdező kommentje:
A NER-ben már nem lehet gyalázni a miniszterelnököt, sőt a kijelentéseit kétségbe vonni sem. A NENYI különben is deklarálta az örök napsütést, hiszen győzött a jó a gonosz felett :D
2010. okt. 4. 00:02
 26/35 anonim ***** válasza:
82%

"Szerinted eddig mi volt Magyarország fővárosa?"

Én Brüsszelre tippelek. Ott döntötték el mit szeretnék. :)

2010. okt. 4. 00:05
 27/35 anonim ***** válasza:
91%
Természetesem hivatalosan Budapest volt az ország fővárosa, de gondolom Orbán ezt szimobikusa érti. Szerencsésebb történelmi múltú országokban a főváros játsza a vezető szerepet az országban, az viszi előre az egész országot. Magyarországon viszont 1919 óta kisebb megszakításokkal úgy működik a dolog, hogy a vidék, a vidéki emberek, a "nép" egyfajta utat járna, a főváros és az ott élők meg egy homlokegyenest másikat és többek között ez is az oka, hogy egy helyben toporgunk, mert ez a két erő egymásnak feszül és kioltja egymás erejét. Szerintem azt akarta mondani Orbán, hogy most esélyt kaptunk arra, hogy ennek most vége legyen.
2010. okt. 4. 00:07
 28/35 Shanokk ***** válasza:
50%

Hehe!

Ez jó! Ne bántsátok O.V.-t. Én abszolút tisztelem őt, mert milliókat győz meg arról, hogy adják a kezébe a hatalmat. Órákat tud beszélni, de nem mond semmit és az emberek imádják. Nem egy embert ismerek, aki meghalna érte, és ezt viccen kívül mondom. Én inkább Ceasar (ejtsd: Cézár) -hoz hasonlítanám őt, mint Csau-hoz. De kedves barátaim. Mi választottuk őt.

Viszont ezt a Tarlóst... nem akarok előítéletes lenni, de engem egyszerűen az arca irritál. Komolyan, én tudom, hogy csak egy bábú, de legalább választhattak volna valami szebb bábút! Vagy már csak a csúnyára van pénz?

2010. okt. 4. 10:57
 29/35 anonim ***** válasza:
10:57 - Én nem bántom, csak nem bírom a képét, meg legalább csinálhatna valamit a pofázáson kívül... :-D
2010. okt. 4. 11:05
 30/35 anonim ***** válasza:
57%
10:57 - Tényleg, ha már Caesar, akkor kelleni fog egy Brutus is... :-D
2010. okt. 4. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!