Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán szerint Budapest mától...

Orbán szerint Budapest mától ismét Magyarország fővárosa. Eddig mi volt?

Figyelt kérdés
A kárpátok géniusza megint megszólalt, "a haza nem lehet ellenzékben" című örökbecsű megosztó költeménye után.
2010. okt. 3. 23:05
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Ha már ekkora betűkkel írod a demokratikust, akkor jusson eszedbe az is, hogy egy demokrata tiszteli a véleménykülönbségeket. Országunk diplomás zsenije pedig úgy látszik, önmagán kívül senkit sem képes tisztelni.
2010. okt. 3. 23:32
 12/35 anonim ***** válasza:
81%

"Eddig csak jelképesen volt Budapest Magyarország fővárosa, mivel nem a városlakók érdekeit tartották szemelőtt, hanem politikai és külföldi érdekeket."

És szerinted ezután kiét fogják? Megtömik Orbán zsebét két marokkal aztán szarnak a fejedre. :)

2010. okt. 3. 23:38
 13/35 anonim ***** válasza:
81%

"Nagyon igazságtalan vagy, hogy egy többízben, DEMOKRATIKUSAN megválasztott, diplomás miniszterelnököt össze akarsz mosni egy cipészinasból lett ostoba népnyúzó diktátorral."

Délután volt itt egy olyan kérdés, hogy 'Vettem az érettségi bizonyítványom, milyen büntetésre számíthatok?'

No, csak hogy tudd azt Orbán írta ki.

2010. okt. 3. 23:40
 14/35 anonim ***** válasza:
59%

Amit én állítottam, az az hogy demokratikusan lett megválasztva és nem azt, hogy demokrata. Előbbit én tudom bizonyítani, utóbbiról nem kívánok polemizálni. Viszont, ha én olyat állítok, amit bizonyítani is tudok, akkor jó lenne, ha te is azt tennéd, és elárulnád, mirvel támasztod alá az állításodat, hogy Orbán nem tisztel senkit.

Amúgy még mindig azt mondom, hogyha képes vagy Ceuşescut Orbánnal egy lapon említeni, akkor neked elég súlyos gondjaid lehetnek az értékrendszereddel.

2010. okt. 3. 23:40
 15/35 anonim ***** válasza:
64%
Orbán, csak a diktatórikus módszereiben hasonlít Csaura, a hatalma viszont eltörpül mellette.
2010. okt. 3. 23:44
 16/35 anonim ***** válasza:
63%
Orbán hülye önimádó, de ha nem az ország érdekében cselekszik, és csak a hangzatos mondatait szajkózza, jobb, ha növeli a testőrei létszámát.
2010. okt. 3. 23:44
 17/35 A kérdező kommentje:

"Amúgy még mindig azt mondom, hogyha képes vagy Ceuşescut Orbánnal egy lapon említeni, akkor neked elég súlyos gondjaid lehetnek az értékrendszereddel."

Nézd: Rákosi óta senki nem volt képes arra az arcátlanságra, hogy saját gondolatait a nép érzéseiként feltüntetve kifüggessze a közhivatalokba, úgyhogy a párhuzam nem is teljesen alaptalan. Budapest Magyarország fővárosa volt, és demokratikusan megválasztott emberek irányították, még ha ez kedves Viktornak nem is tetszett. Úgyhogy ne te sértődj meg amiatt, hogy a mai kijelentését igencsak aljasnak és hazafiatlannak tartom.

2010. okt. 3. 23:45
 18/35 anonim ***** válasza:
78%

"Orbán hülye önimádó"

Én inkább árokszélén csaholó törpepitbullnak nevezném, ha nem gond. :)

2010. okt. 3. 23:49
 19/35 anonim ***** válasza:
69%
Orbán lényegében Ceausescu. Mindenféle propagandamaszlagot elhint, közben meg demokratikus keretek között, de sztálinista.
2010. okt. 3. 23:51
 20/35 anonim ***** válasza:
45%
23:49 - Nekem mindegy, minek nevezed, de a nárcisztikus ember minden jellemvonása tökéletesen illik rá (nézz utána, ha esetleg még nem ismernéd a kifejezést). :-)
2010. okt. 3. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!