Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A politikai oldalak szabad...

A politikai oldalak szabad beszédhez való hozzáállása kb. ez?

Figyelt kérdés

Jobboldaliak: Nyugodtan bu.izhatsz, köcs.gözhetsz, bekiabálhatsz a Pride-on, hisz ez a szólásszabadság része, és még kiskorúak előtt is jogod van hozzá. Ha azonban meleg vagy, akkor kiskorú előtt nem beszélhetsz még a párod létezéséről sem, mert az káros a gyerekre.

(Valódi) liberálisok: Nyugodtan bu.izhatsz, köcs.gözhetsz, bekiabálhatsz a Pride-on, nyugodtan beszélhetsz gyerekek előtt BDSM szexpartikról is, sőt le is tagadhatsz második világháborús bűntetteket, és ha valakinek az érzékenységét sérted, akkor benne van a hiba.

Jól összefoglaltam, hogy a magyarok genetikailag mennyire visszamaradottak a fejlődésben? Hogy csak két nevetségesen szánalmas álláspont közül tudnak választani?

2023. jan. 28. 22:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10 Nyilván, hiszen nem értem 100%-ig egyet a woke baloldali elmebajosokkal, tehét egyértelműen kriptohomofób vagyok, csak nem tudok róla. Nyilván így működik, az biztosan nem fordulhat elő, hogy a woke baloldali elmebajosokkal van baj.
2023. jan. 29. 22:40
 12/13 A kérdező kommentje:

Pont arról beszélek, hogy te NEM emiatt vagy homofób.

2023. jan. 29. 22:44
 13/13 anonim ***** válasza:
nem
2023. febr. 2. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!