Egyesek részéről mi ez a hozzáállás?
Városi beszélgetős csoportba valaki belinkelte hogy lehet regisztrálni az online előválasztásra.
Oda írja mellé, hogy akit érdekel regisztráljon, akit meg nem az menjen a pártirodába a krumpliért.
Komolyan itt tart a magyar átlagember? Vagy mi ez a "aki nem velünk van az ellenünk" hozzáállás? Függetlennek már nem is lehet lenni? Én még azt hittem semmi sem alacsonyabb a magyar béreknél, úgy látszik egyesek IQ-ja még alacsonyabb.
Pedig őszintén én azt hittem eddig hogy ez a Fidesz módszere. Hogy ha nem tapsolsz a pártnak akkor SorosGyurcsánybérenclibsi az ember🙄🙄
Úgy látszik egyik oldalon sem sorakoznak nagy koponyák.
Egy normális országban igazad lenne, de itt és most sajnos nincs. Két lehetőség van jövőre, akármennyire is kellemetlen: vagy az Összefogás, vagy a Fidesz. Természetesen jogod van függetlenre szavazni, jogod van elutasítani az Összefogást, jogod van olyan véleményt megfogalmazni, amiben mindkét oldalt elutasítod, csak ez most nem vezet eredményre. Ha valami harmadik, se Összefogás párti, se kormánypárti jelöltre szavazol, az a Fidesz fix 2,5 milliós bázisa mellett egyértelműen az Összefogást gyengíti, másképp mondva a Fidesznek kedvez. Lehet álmokat kergetni, csak aztán nem szabad meglepődni az újabb Fidesz kétharmadon. Az egyetlen lehetőség a leváltásukra az Összefogás. Ha nem kérsz a Fideszből, akkor őket kell választanod. Ha úgy vagy vele, hogy az Összefogásnál még a Fidesz is jobb, akkor bárkire szavazhatsz, mert csak az Összefogást gyengíted.
Valószínűleg erre az összefüggésre utaltak a krumplizással.
"Pedig őszintén én azt hittem eddig hogy ez a Fidesz módszere"
Mert az ellenzék hatékonyan elhíresztelte. A tolvaj kiált a leghangosabban tolvajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!