Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyesek részéről mi ez a...

Egyesek részéről mi ez a hozzáállás?

Figyelt kérdés

Városi beszélgetős csoportba valaki belinkelte hogy lehet regisztrálni az online előválasztásra.

Oda írja mellé, hogy akit érdekel regisztráljon, akit meg nem az menjen a pártirodába a krumpliért.

Komolyan itt tart a magyar átlagember? Vagy mi ez a "aki nem velünk van az ellenünk" hozzáállás? Függetlennek már nem is lehet lenni? Én még azt hittem semmi sem alacsonyabb a magyar béreknél, úgy látszik egyesek IQ-ja még alacsonyabb.

#politika #magyar #szavazó #Elővalasztás
2021. szept. 14. 07:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10 A link egyáltalán nem baj, csak a "mindenki aki máshogy gondolkozik mint én hülye" hozzáállás.
2021. szept. 14. 08:57
 12/14 anonim ***** válasza:
97%

Én eddig nem értettem, de így már értem, mire gondolsz.

Nem, itt arról van szó, hogy "mindenki, aki NEM gondolkodik, az hülye".

Máshogy gondolkodhatsz, ezért is van összefogás. Szélsőségeket leszámítva ma mindenki megtalálja az ideológiájának megfelelő pártot az összefogásban, vagyis máshogy gondolkodhatsz.

Csak itt arról van szó, legalább gondolkodj. A fidesz és ellenzék közt nem az a különbség, hogy ki hogy gondolkodik, hanem hogy vannak-e gondolatok.

2021. szept. 14. 09:42
 13/14 anonim ***** válasza:
35%
Gondolkodtam, maradok a Fidesz mellett.
2021. szept. 14. 12:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Mintha itt nem ugyanaz lenne, mondjuk eza jó a politika részlegben, néha párttól független lehet itt a legjobbakat röhögni mikor beindul a szájkarate.
2021. szept. 14. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!