A kormány miért tiltja a családon belüli kapcsolatokat, házasságokat?
Konkrétan illegális testvérrel, unokatestvérrel történő szexuális kapcsolat,párkapcsolat, akkor is, ha két felnőttről van szó.
Miért nem lehet tisztelni két felnőtt ember döntését?
"Azért, mert ha a koton ki is tud szakadni. Sz#r lesz a szülőknek megmagyarázni, hogy tőled terhes az unokatesód."
Micsoda szerencse, hogy azt könnyebb a szülőknek megmagyarázni, hogy az unokatesód genderfluidnak érzi magát, ezért eltávolíttatja a melleit és csak a 'they/them' névmások használatát fogadja el a családtagoktól is.
Ügyes vagy, 21-es, ez megint az eredeti témába vágott, beírhatsz magadnak egy fél pirospontot. Ja nem...
"Ügyes vagy, 21-es, ez megint az eredeti témába vágott, beírhatsz magadnak egy fél pirospontot. Ja nem..."
Arra próbált a hasonlat utalni, hogy genderfluidként élni és vérfertőző kapcsolatból terhesnek lenni szinte ugyanannyira vállalhatlan és normális ember számára felfoghatatlan dolog egy családon belül.
Az egyik a kettő közül mégis tagja már az LMBTQ közösségnek. A másiknak se hiányzik sok, hogy az legyen.
Használd kicsit jobban az eszed és akkor rájössz a dolgok logikájára.
A kérdés akkor sem az volt egyrészt. Másrészt nincs tiltva a rendellenességgel élő emberek közötti szexuális aktus, és gyereknemzés sem, pedig ezekben az esetekben is nagy valószínűséggel a gyerek örökölni fog valamilyen defektet.
A magyarázat első szava: "Konkrétan". És konkretizálja, hogy mire gondolt.
A haladó progresszívek szerint meg a házasságnak egyáltalán nem velejárója a gyerek, és a család fogalma is elég szabadon értelmezhető, nem feltétlen tartozik bele a gyerek.
Én ezt értem, de miért tiltja a törvény, mikor a melegek közti kapcsolatot nem? Azzal szoktak érvelni a melegpártiak, hogy KÉT FELNŐTT SZEMÉLY kölcsönös vonzalmába ne legyen beleszólása senkinek.
"#21 Hol a tökömben használsz they/them névmásokat Magyarországon? Pláne Borsodban, ha már itt a testvérszex mellett kampányolsz."
A kérdező az egyetlen, aki itt a testvérszex mellett kampányol. Én elítélem és undorítónak tartom.
Én csak arra próbálom felhívni a figyelmeteket HIÁBA, hogy az LMBTQ mozgalomnak köszönhetően majd a jövőben biztosan megpróbálják társadalmilag elfogadottá tenni a testvérszexet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!