A kormány mégis mi a fenének változtatta meg most a 3. oltással kapcsolatos törvényét?
Januárban belengedték, hogy febr. 15-től a 3. oltáshoz kötik a védettségit azoknál, akik több, mint 6 hónapja vették fel a másodikat. Gyorsan el is mentem, amikor volt egy szabad hétvégém, hogy felvegyem, nehogy érvényességét veszítse az oltási igazolványom...
Erre most kitalálják, hogy jah mégsem kell még a 3., mert a bolygók állásából erre következtettek. (:
Szerintem annyira szánalmas, hogy ilyen határozatlanok! Eddig már fél éve azt nyomatják már a csapból is, hogy oltás így oltás úgy, tele van a város propaganda plakátokkal, hogy "az oltás életeket menthet" meg hogy "vegye fel ön is a 3. oltást", erre most váratlanul meggondolják magukat...
Ezt most tényleg azért csinálták, mert a védettségi 3. oltáshoz való kötése sok emberben felháborodást keltett, és szeretnék áprilisig növelni a népszerűségüket?
Nevetséges és egyszerre szomorú is az a realitás, hogy megint nagy fölénnyel fogják megnyerni a választásokat, hiszen úgy csűrik-csavarják a mézesmadzagot, hogy a demagóg embereket nagyon könnyen félre tudják vezetni.
"Ezt most tényleg azért csinálták, mert a védettségi 3. oltáshoz való kötése sok emberben felháborodást keltett, és szeretnék áprilisig növelni a népszerűségüket?"
Háát igen, welcome to populizmus. A hatékony kormányzás nem lényeg, csak a párt népszerűségének fenntartása, és ezáltal a hatalmon maradás.
Én nem mentem el a harmadikért.
Örüljenek, hogy azt a kettőt is beadattam.
/Már kezdtem érezni, hogy kívülálló bűnöző vagyok, akinek az orvosi ellátás sem jár./
Hallgasd meg gulyás bejelentését. A hangja többször elcsuklott, és visszafelé vette a levegőt.
Másnap a ormányinfo fb oldalán komment tűz volt, ezért tolták ki , változtattak mert félek a bukástól
Felmérik a terepet h mennyi "irányítható" birkájuk van, már bocs.
Politikai háttér az egész
Meg ki akarják üriteni a vakcina raktárakt, mert nekik pénzben kerül a lejárt oltások megsemmisítése...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!