Az LMBTQ hogyan fogja kezelni a magyar kormány vele kapcsolatos döntéseit?
Figyelt kérdés
Az LMBTQ aktivisták gondolom nem számítottak a Fidesz lépéseire. Vajon mit tesznek a 2/3-os többséggel rendelkező kormánypárttal, akinek elnöke a negyedik miniszterelnöki ciklusát tölti?2021. aug. 26. 13:21
1/29 A kérdező kommentje:
2021. aug. 26. 13:24
2/29 anonim válasza:
Mennek tüntizni, meg hajtogatni hogy diktatúra van
3/29 anonim válasza:
Hasítok tüntizni mert diktatúra van.
4/29 anonim válasza:
Kb úgy, ahogy Fletó 2006 után mondta... tüntetnek egy ideig, aztán szépen hazamennek...
5/29 anonim válasza:
Most a kormány döntött az lmbtq sorsáról, ám a tavaszi választáson meg az lmbtq fog dönteni a kormány sorsáról, wehehehe.
6/29 anonim válasza:
5# ja, csak iszonyatosan sokkal többen vannak NEM LMBTQ-sok , mint fordítva.Hehehehe
7/29 anonim válasza:
Ja főleg úgy hogy az ország 70%a okádik tőlük🤣
Annyira szeretem amikor a belpesti buborékban élő liberálisok azt hiszik hogy az ötkeren túl nincs ország.
8/29 anonim válasza:
Hazugságban él, aki azt hiszi, hogy az LMBTQ-t csak a csoport tagjai támogatják. Kapásból ott vannak ezeknek az embereknek a barátai/családtagjai, akik lehet elég rossz néven veszik azt, hogy Orbitron pedofilnak nevezi őket.
9/29 anonim válasza:
AMúgy imádom ezt a van-sapka, nincs-sapka hozzáállást. Ha békésen demonstrálnak akkor tüntike, ha meg ők is megostromolnák a TV-székházat akkor meg vérszomjas, veszélyes horda. :D
10/29 anonim válasza:
Aki azt hiszi, hogy az LMBTQI emberektől hánynak az emberek, az gondoljon bele az én esetembe, van 3 bátyám, van anyám, anyámnak vannak barátai, nekem is vannak heteró barátaim, akiknek elmondom, hogy ez a törvény hogyan érint engem és az LMBTQI embereket, és azok is elmondják a barátaiknak, akiknek én meséltem, már meg is megvertük a kormányt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!