Az LMBTQ hogyan fogja kezelni a magyar kormány vele kapcsolatos döntéseit?
"Maximum szeretnétek."
A homofób csicska bátyám is ilyeneket mond. Közben fogalma sincs róla, hogy a saját húga leszbikus. Mint ahogy anyám meg apám sem tudja, egyszerűen nincs értelme elmondani azoknak, akiket elvakít a gyűlölet.
25 éves vagyok, meg mindig fogalmuk sincs az életemről. Nem is érdemlik meg, hogy legyen.
Nem úgy tűnik hogy itthon bármit is tehetnek. Szerencsére. Mondom ezt úgy, hogy 3 éve még én is kinn voltam Pride-on kollégákkal és tudom, hogy a hazai melegek legnagyobb része nem beteg ember és nem ártana soha egy gyereknek.
De ami ömlik rájuk a tiktokról meg a közösségi médiából az kb. 60%-ban LMBTQ-tartalom. És ezt csak az a szülő tudja, aki hozzám hasonlóan odafigyel a gyerekére és megnézi, hogy mit csinál és mivel találkozik szembe. Hazugság, amikor azt mondják, hogy ezt csak a kormány gerjeszti mert ők ártatlanok és megbújnak csendben. Az igazság az, hogy a célpontjuk kifejezetten a fiatal, 10-16 éves fejlődő tini korosztály, mert őket lehet a leginkább hülyére venni és trendivé tenni körükben a homoszexualitást. Nem igaz, hogy nem lehet egy gyerek nemi identitását befolyásolni, mikor már azt is kimutatták, hogy nincsen meleg gén. Magyarul kizárólag a környezeti behatások felelnek érte.
Tehát én elhiszem, hogy propaganda céllal hergel ellenük a kormány, de attól még a veszély nagyon is valós, rendkívül alja és sunyi módon terjesztik az egyre betegebb eszméiket... nem hittem volna még pár éve hogy ezeket a sorokat írom, de sajnos meggyőződtem arról, hogy küzdeni kell ezen befolyással szemben, és jóval azelőtt, hogy a fidesznek akár eszébe jutott volna erre törványt hozni.
10: te hány vagy amúgy? :DD
Aranyos a logikai levezetésed, hogy a barátod barátai is majd melegpártiak lesznek csak miattad, és így nyilván a teljes társadalmat te fogod meggyőzni arról, hogy az LMBTQ a jó, és így végül kormányt is buktatsz. Aztán világuralomra törsz, hiszen elég csak a barátaidnak elsírni, hogy neked rossz és ez már gyűrűzik magától a végtelenségig.
Ha nem ez az agyszint lenne jelelmző úgy az egész LMBTQ-ra akkor talán még esélyetek is nyílna, hogy labdába rúgjatok, de így csak abban bízzatok max, hogy a cocacóla továbbra is jó üzletet lát bennetek és rajta tart az a pénzügyi lélegeztetőgépen :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!