Én nem tudom, milyen mentális állapotban lehetnek, de mivel nem irányitják az országot, ezért nem is fontos. A fontos kérdés az lenne, hogy az országot vezető ember, milyen állapotban lehet, amit ilyen eszement döntések sorozatát hozza?
2023. jan. 27. 07:09
2/15 anonim válasza:
Miért kell rögtön elmenni a jelenleg nem vezető pozicióban levő emberekig ?
2023. jan. 27. 07:11
3/15 anonim válasza:
Sajnos nem írtál semmi konkrétumot.
Orbán most jelentette ki hogy nyakig állnánk a háborúban ha a baloldal vezetné az országot ennél elmebetegebb véleményt meg nem hallottam hiszen az ún. háború ukrán területeken zajlik.
2023. jan. 27. 07:51
4/15 anonim válasza:
Szóval tényleg nem fontos a legerősebb ellenzéki párt vezetőinek az elmebajuk? Hmmm, úgy tűnik itt mostanában nem lesz kormányváltás
2023. jan. 27. 07:53
5/15 anonim válasza:
4es, mivel 12 éve 1 ember vezeti az országot, aki ráadásúl romba döntötte, egyik szava üti a másikat, miközben visszavisz minket úgy jó 40 évnyi sötétségbe... well, engem qvára nem érdekel Gyurcsányék mentális állapota, amikor az ország ekkora szrban van és történelmi bűnt követ el annak vezetője.
2023. jan. 27. 07:54
6/15 anonim válasza:
És akkor neked ez megfelel? Nem akarsz változást? Nem akarsz olyan embereket akik kiállnak érted? Nem zavar hogy az ellenzék is Orbán példáját követi?
2023. jan. 27. 08:08
7/15 anonim válasza:
Amig nem próbáljuk meg, hogy milyen lenne Orbánt lecserélni, akárkire -és itt, igen, Gyurcsányra is gondolok-, addig nekem bárki megfelel.
Mivel itt már nem csak az intézményesitett lopásról van szó ebben az országban, vagy a valóság elferditéséről, hanem már az ország jövőjéről is. Köszönöm, nekem Orbánból elég volt, úgyhogy jöhetne helyette bárki.
2023. jan. 27. 08:11
8/15 anonim válasza:
Engem inkább az zavar hogy inkompetensek a kormánnyal szemben. Egyszerűen logikátlan és értelmetlen amit beszélnek, de valószínűleg van mögöttük egy kis elmezavarosság
2023. jan. 27. 08:19
9/15 anonim válasza:
Az egy családi vállalkozás. Munka nélkül is milliókat kaszálnak, jól csinálják (mármint a saját szempontjukból).
2023. jan. 27. 08:20
10/15 anonim válasza:
Hogy nem százasok, az tuti!
Fletó egy megalomán kleptomániás alkesz, a Dobreva meg egy politikához amúgy semmit sem értő " nép tyúkanyója".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!