Nem kellene Orbánnak lemondania?
Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 07:54
31/40 A kérdező kommentje:
Engem mocskosul nem érdekel, ki, mire alkalmas, mire nem, engem az érdekel, hogy mi lesz az országgal, ami most van az gáz és nem látszik, hogy jobb lenne
2023. jan. 26. 11:57
32/40 anonim válasza:
Miután Macron is lemondott ezek miatt:
Macron nehéz helyzetbe hozta az országot. Emelkednek az energiaköltségek, fokozódik az infláció, romlik a közbiztonság, leépülnek a kórházak, mert nincs elég orvos és ápoló. A közszolgáltatások és a tömegközlekedés színvonala is romlik.
33/40 A kérdező kommentje:
És attól, hogy mi van Franciaországban, neked több tojás lesz a boltban? Jobb lesz a tanárok helyzete? Alacsonyabb lesz az infláció? Többet ér a pénzed?
2023. jan. 26. 13:39
34/40 anonim válasza:
33# szerintem te átestél a négylábú másik oldalára.
Nézd a pozitív dolgokat.
Vagy ha ennyire semmi sem jó, ott a fantasztikus nyugati élet, elég Ausztriáig menni.
35/40 A kérdező kommentje:
És mi van, ha helyettem inkább Orbánnak találnék egy új hazát? Moszkvában?
2023. jan. 26. 13:45
36/40 anonim válasza:
Élne kaviáron kb, itt még nem lenne attól semmi jobb.
37/40 anonim válasza:
Féleszű, ezt minden héten meg fogod kérdezni?
38/40 A kérdező kommentje:
Miért lennék féleszű? És én még nem tettem fel ezt a kérdés!
2023. jan. 27. 06:52
39/40 anonim válasza:
Akkor az ország eláshatná magát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!