Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kellene Orbánnak lemondania?

Nem kellene Orbánnak lemondania?

Figyelt kérdés

2023. jan. 26. 07:54
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
És kihagytam a rekord államháztartási hiányt és deviza tartalékokat is... irány az államcsőd és tovább...
2023. jan. 26. 09:03
 12/40 anonim ***** válasza:
52%
Sebaj, ahogy az átlag Fideszes mondás tartja, nem baj hogy államcsőd de legalább nem Gyúcsány mert alatta két államcsőd lenne.
2023. jan. 26. 09:05
 13/40 anonim ***** válasza:
55%
Alatta három államcsőd volna!
2023. jan. 26. 09:06
 14/40 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező, vajon 2006 ban vajon követelted e Gyurcsány lemondását... kötve hiszem, lehet, hogy még kisgyerek voltál...
2023. jan. 26. 10:06
 15/40 anonim ***** válasza:
4%

Miért követelte volna? Mert a vezéred azt mondta?

Nem mindenki akar csicskaként élni..

2023. jan. 26. 10:10
 16/40 A kérdező kommentje:

2006ban főiskolás voltam Budapesten, a külkerre jártam, és időnként a belvárosban is volt előadás, vagy külsős gyakorlat. 2006 októberében tök véletlenül, az eseményektől függetlenül a Felszab tér és a Móricz közt ingáztunk elég sokat. Október 24-én reggelén is oda mentem, még érezni lehetett az aluljárókba a füstöt, máig emlékszem a szagára. És máig emlékszem arra is, hogy az aluljárókban végig bötört ablakú, ajtójú boltok voltak, ahol a tulajdonosok a fejüket fogva hangosan Orbánoztak és fociultráztak. Nem én mondom ezt, hanem azok az emberek, akiknek megrongálták a tulajdonát. De volt mellé olyam ismerősöm, aki bent volt a TV székháztban, később beszélgettünk erről, ő egyértelműen mondta, hogy egy fradista kapcsolata szólt, hogy jöjjön, mert balhé lesz.

2006-ban egy erőszakos puccskisérlet történt a hatalom ellen, attól függetlenül, hogy magát a hazugságot bűnnek tartom, Orbán meg akarta puccsolni Gyurcsányt.

2023. jan. 26. 10:12
 17/40 anonim ***** válasza:
69%
A gerinctelen férgek nem szoktak csak úgy lemondani. A diktátorok nem szoktak csak úgy lemondani. Ahhoz a népnek kell tenni valamit.
2023. jan. 26. 10:14
 18/40 A kérdező kommentje:

Bár Gyurcsányt sem tartom jónak Orbánnál jobb volt és azt hiszem, hogy Orbán azóta jóval, jóval túltett Gyurcsányon is.

Ideje lenne távozni, mielőtt beláthatatlan károkat okoz ennek az országnak -azon túl, amit már igy is okozott-.

2023. jan. 26. 10:16
 19/40 anonim ***** válasza:
73%

"mielőtt beláthatatlan károkat okoz ennek az országnak"

Az már régesrég megtörtént...

2023. jan. 26. 10:17
 20/40 anonim ***** válasza:
35%

Amig gyurcsány lenne a B opció addig maradjon inkább orbán.

Az ellenzéki szavazók miért nem zavarják el ferit ? Nem érne meg nekik ennyit a kormányváltás ?

2023. jan. 26. 10:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!