Fidesz szavazók! Megbántátok, hogy Orbánra szavaztatok?
Nem bántam meg.
A baloldal már csődbe vitte volna az országot, meg eladták volna a MOL-t.
Részben igen, részben nem. Hogy a politikusok hazudnak, azon én nem tudok meglepődni. Ez valami mítosz az ellenzékben, hogy rajtuk kívül mindenki mindent elhisz a Fidesznek.
A választás előtt a nem kormányközeli sajtóból az ömlött, hogy az ellenzéknek kétharmada lesz. A közösségi oldalakon gyűltek a fenyegetések, hogy milyen módszerekkel leszünk kivégezve. Persze azt se gondolom, hogy ezt szó szerint beváltották volna, de azért sokat elmond a magukat európai értékrendűnek és demokratának vallókról.
Szóval főleg azért szavaztam így, mert számomra biztosnak tűnt, hogy veszít a Fidesz és csökkenteni akartam a különbséget, hogy ne kerüljön teljhatalom az ellenzék kezébe. Ha tudtam volna a valós helyzetet, akkor a Mi Hazánkra szavaztam volna. Az jobb lett volna, ha a Fidesznek nincs kétharmada, de a fő, hogy az ellenzék semmiképp se juthasson újra hatalomra.
-"Ön a Fideszre szavazott?"
-"Há' mé'? Nem arra köllött?"
Üdv 2023 Magyarországában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!