Megbántátok, hogy anno 2010-ben Orbán Viktorra szavaztatok és, hogy azóta a Fidesz van hatalmon?
Főként, akik rászavaztak elsősorban azoktól kérdem, de arra is kíváncsi vagyok, hogy mik a legszembeötlőbb változások, így 10 év távlatából.
Annak idején sok ismerősöm örült, amikor az MSZP bukott és a Fidesz nyert, mert már kb. megváltást jelentett nekik, hogy a Gyurcsány-Bajnai kormány megbukott, ám ez a mai napig nem feltétlen jelentett felhőtlen örömöt, mert sokan Orbánból is kiábrándultak.
Egyébként én saját véleményem szerint, hogy őszinte legyek elég éles párhuzamot vélek felfedezni Orbán mostani és a 2010-es énje között.
Mit gondoltok erről az időszakról? Ha nem ők nyernek akkoriban, mi alakult volna másképp?
Nem hinném, hogy megbánják. Ha Orbán atombombát küldene Magyarországra, a kormánypártiak arra is csak azt mondanák: biztos volt oka.
A másik fele meg a pénzért és a meggazdagodásért Fideszes, azok sem fognak megbánni semmit.
Szép remények, de akit egyszer elkapott a láncfűrész, nem szabadul, meggyőzhetetlenek.
4-es, micsoda gondolkodás! Ilyet még Fideszestől is ritkán hallok. Voltaképp egy rosszindulatú kis k*csög vagy. Remélem utolér a karma, és egyszer a kormányod miatt kerülsz utcára, kell elhagynod kényszerből a családod vagy a kórházban azért dobod fel a talpad, mert nem hajlandóak ellátni.
Pofám leszakad, hogy ilyen emberek voltak a legelsők spermaként.
én 2014-ben rájuk szavaztam, mert akkor elég erősnek tűnt a jobbik, és úgy voltam vele, hogy mindegy csak ne ők.
Már szégyellem, hogy a szavazatomat adtam ehhez.
4 es fele emberek miatt tartunk itt.
Neki jol megy, a tobbi meg le van sz..va.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!