Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megbántátok, hogy anno 2010-be...

Megbántátok, hogy anno 2010-ben Orbán Viktorra szavaztatok és, hogy azóta a Fidesz van hatalmon?

Figyelt kérdés

Főként, akik rászavaztak elsősorban azoktól kérdem, de arra is kíváncsi vagyok, hogy mik a legszembeötlőbb változások, így 10 év távlatából.

Annak idején sok ismerősöm örült, amikor az MSZP bukott és a Fidesz nyert, mert már kb. megváltást jelentett nekik, hogy a Gyurcsány-Bajnai kormány megbukott, ám ez a mai napig nem feltétlen jelentett felhőtlen örömöt, mert sokan Orbánból is kiábrándultak.

Egyébként én saját véleményem szerint, hogy őszinte legyek elég éles párhuzamot vélek felfedezni Orbán mostani és a 2010-es énje között.

Mit gondoltok erről az időszakról? Ha nem ők nyernek akkoriban, mi alakult volna másképp?

2020. nov. 27. 09:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
32%

11-es

"2.18 milllio szavazott rajuk..."

no es a tobbi 9millio akik nem? veluk mi lessz? mert aranyban OK A 2/3 AD!!

vagy ok nem is szamitanak?!! milyen alapon?

2020. nov. 28. 10:33
 22/24 A kérdező kommentje:

Az a nagy helyzet, hogy utána néztem dolgoknak és több cikket elolvastam. Bizony a gyanum beigazolódott, illetve jól emlékeztem, hogy annak idején nem csak az ismerősök, de sokan kb. már az emberek többsége, különböző fórumokon böngészve már szó szerint, mint a messiást, úgy várták hogy Gyurcsányék bukjanak és végre eltakarodjanak!

Ehhez képest eltelt 10 év és, mintha az ellenkezője lenne észrevehető, mert szinte visszasírják sokan csak, hogy Orbánt leváltsa ő, vagy valaki más.

Kicsit azárt eljátszottam a gondolattal és egy érdekes dolog fogalmazódott meg bennem!

2020. nov. 28. 14:54
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

21.

Nem 2,18, hanem 2,8 millió. A maradék pedig nem 9 millió, hanem jóval kevesebb. Az általad támogatott pártra hányan szavaztak?

2020. nov. 28. 16:17
 24/24 anonim ***** válasza:
62%

Kédező nem érti hogy nem gyurcsány fogja leváltani orbánt

Az ellenzék már nem a régiekből áll

2020. nov. 29. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!