Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is megbántátok, hogy...

Ti is megbántátok, hogy Karácsonyra szavaztatok?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 13:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
15%

Én nem rá szavaztam, de remélem sokan megbánták már azok közül, akik akik rá szavaztak!!!

Most is csak megy az események után, közben egy normális intézkedése nem volt a fél év alatt, csak beültette jó pénzért a pozíciókba az alkalmatlan csicskákat a többi párt köréből, akik hatalomra juttatták...

2020. ápr. 9. 13:29
 2/16 anonim ***** válasza:
66%

Nem szavaztam rá de Tarlósra sem.

Tarlóson látszott már nagyon hogy semmi kedve mégegy ciklust végighúzni. Szerintem nem volt rossz az a két ciklus amit lehúzott(persze demszkinél nem nehéz jobb teljesítményt nyújtani).

Karácsonnyal meg az a gond hogy őt csak oda rakták hogy legyen kit felelősségre vonni de a vak is látja hogy tényleg ez a szerepe.

2020. ápr. 9. 13:32
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Én inkább a Húsvétot választom holnaptól.
2020. ápr. 9. 13:40
 4/16 anonim ***** válasza:
20%

Karigeri szerint a havi 2 milcsis fizuja nem elégséges ahhoz, hogy felelősséget vállaljon a fővárosi önkormányzatok kezelésében lévő idősotthonokban történtekért.

Egyébként meg járványhelyzet van, spórolni kell, hagy nyomorogjanak az emberek a tömegközlekedési eszközökön. Ennyi pénzért ő semmiért sem felelős.

2020. ápr. 9. 13:40
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem bántam meg.
2020. ápr. 9. 13:41
 6/16 anonim ***** válasza:
8%
Én Orbánra szavaztam.
2020. ápr. 9. 13:42
 7/16 anonim ***** válasza:
22%

Sajnálom, hogy Tarlós nem vállalta tovább. (Az utóbbi évtizedek legjobb főpolgármestre volt.) Ez egyértelmű volt, abból is látszott, hogy nem-igen vett részt a kampányban, az utólsó ketekben kisegítette Zúglót a gazdasági csődből.

Erre csak rátett a jól időzített Borkai-ügy megszellőztetése.

2020. ápr. 9. 14:01
 8/16 anonim ***** válasza:
83%

Én sem rá szavaztam, de az a benyomásom, hogy lassan mindenért őt veszik elő.

Karácsony nem lapátol havat, alkamatlan. Karácsony ma nem biciklivel utazott, alkalmatlan. Egy hónapok óta világjárványként számontartott vírus elterjed egy random idősotthonban - Karácsony alkalmatlan.

2020. ápr. 9. 14:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Aha. Húsvétra vagy pünkösdre kellett volna.
2020. ápr. 9. 14:19
 10/16 A kérdező kommentje:

Csak ahogy Orbánt. Bármi történik ebben az országban, az Orbán hibája egyből.

2020. ápr. 9. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!