Ti is megbántátok, hogy Karácsonyra szavaztatok?
Én nem rá szavaztam, de remélem sokan megbánták már azok közül, akik akik rá szavaztak!!!
Most is csak megy az események után, közben egy normális intézkedése nem volt a fél év alatt, csak beültette jó pénzért a pozíciókba az alkalmatlan csicskákat a többi párt köréből, akik hatalomra juttatták...
Nem szavaztam rá de Tarlósra sem.
Tarlóson látszott már nagyon hogy semmi kedve mégegy ciklust végighúzni. Szerintem nem volt rossz az a két ciklus amit lehúzott(persze demszkinél nem nehéz jobb teljesítményt nyújtani).
Karácsonnyal meg az a gond hogy őt csak oda rakták hogy legyen kit felelősségre vonni de a vak is látja hogy tényleg ez a szerepe.
Karigeri szerint a havi 2 milcsis fizuja nem elégséges ahhoz, hogy felelősséget vállaljon a fővárosi önkormányzatok kezelésében lévő idősotthonokban történtekért.
Egyébként meg járványhelyzet van, spórolni kell, hagy nyomorogjanak az emberek a tömegközlekedési eszközökön. Ennyi pénzért ő semmiért sem felelős.
Sajnálom, hogy Tarlós nem vállalta tovább. (Az utóbbi évtizedek legjobb főpolgármestre volt.) Ez egyértelmű volt, abból is látszott, hogy nem-igen vett részt a kampányban, az utólsó ketekben kisegítette Zúglót a gazdasági csődből.
Erre csak rátett a jól időzített Borkai-ügy megszellőztetése.
Én sem rá szavaztam, de az a benyomásom, hogy lassan mindenért őt veszik elő.
Karácsony nem lapátol havat, alkamatlan. Karácsony ma nem biciklivel utazott, alkalmatlan. Egy hónapok óta világjárványként számontartott vírus elterjed egy random idősotthonban - Karácsony alkalmatlan.
Csak ahogy Orbánt. Bármi történik ebben az országban, az Orbán hibája egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!