Ti is megbántátok, hogy Karácsonyra szavaztatok?
Nem tudom van e alávalóbb, kártékonyabb, rosszindulatúbb, gerinctelenebb dolog egy fideszesnél
Orbán folyamatosan vonja el a forrásokat és a jogköröket a fővárostól, pár piszlicsáré dolgon kívül Karácsonynak kb semmilyen mozgástere nincsen
Ha valamiben mégis lenne, gyorsan átvernek valamit a parlamenten egy salátatörvénybe bújtatva hogy az se legyen:))
De természetesen Karácsony felelősége hogy egy fidesz csicska által vezetett kerületben bejutott a vírus egy random öregotthonba, nem a fideszes mitugrászé vagy a kormányé ami nem biztosít védőfelszereléseket
Szerintem kijelenthetjük hogy visszataszítóbb, kártékonyabb politikai képződmény nem vezette még ezt az országot az elmúlt 100 évben mint a fidesz
Adom a 11-es válaszát. Szívemből szóltál.
Ugyan nem szavaztam Karácsonyra, mivel nem is vagyok pesti. De bírom Karácsonyt. Mivel értelmesen beszél, hajlandó vállalni a felelősséget, ha hibázott valakiben, akkor se áll le nyavajogni, ha fideszék a járvány elleni védekezés nevében CSAK azért is alapon folytatja a liget projektet. Hol látsz ilyet egy vérbeli fideszesnél?
Mutassatok már egyet, aki a feltett kérdésre válaszol és nem mellébeszél.
ÉS itt jön az és, hajlandó megjelenni az utcán, a buszon, a kórházban. Kedves vezetőnk, a Viktor mikor mert utoljára ilyet tenni? Kibújni a szorosan egymás mögé állított buszok fala és tek kommandósok háta mögül? Nem mer az előjönni, mert meglincselnének a kis piszkot.
Már csak egy két tény : aPesti úti idősek otthonában nem biztosított a főváros saját fenntartású intézményben!!! védőfelszerelést, nem biztosított a saját fenntartású intézményében!!! megfelelő orvosi ellátást, most meg mikor majd ki tudja hányan meg fognak halni az idősek közül, Karácsony azt mondja ,hogy ja, hát tesztelni kellene minden idősek otthonában 🤯🤯🤯
Én azt gondolom, hogy ezzel totálisan bebizonyította azt, hogy bármilyen komoly pozícióra alkalmatlan.
Érdekes módon nem ismeri el felelősségét semmiben, pedig a járvány kezdete óta úgymond KÖTELEZŐ lett volna, főleg mint fenntartónak minimum tájékozódni arról , hogy mi a helyzet az adott intézményekben és megtenni időben a szükséges lépéseket.
Erre ő utólag magyarázkodik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!