Fideszesek, Orbán Balázs nyilatkozatából sem gondoljátok, hogy manipulálnak benneteket?
Nem azt mondom, hogy rögtön rohanjatok leváltani a Fideszt, tudom, hogy ezt úgysem fogjátok. De legalább nem lehetne elgondolkodni rajta, hogy van annak valami alapja, amit folyamatosan mondunk? Hogy a Fidesz elültet bizonyos gondolatokat a fejetekben? Amikor ezt mondom, mindig le vagyok hurrogva, de most itt van egy bizonyíték, egy fideszes politikus vallotta be nyíltan, hogy ez a céljuk.
A kérdést nem provokációnak szántam, de szerintem elgondolkodtató.
Az a gond, hogy Magyarországon a több oldal az úgy néz ki, hogy van egy média réteg, amit a kormány folyamatosan ellenzéki propagandával vádól, miközben van egy másik réteg, ami meg csak a kormány politikájának igazolására szolgál, viszont a magyar történelemben sosem látott mennyiségű vesztett sajtóperrel rendelkezik.
Na most kinek higyjen akkor az ember?
11# tehát csak elhitetik velem, hogy a Fidesznek nincs alternatívája... szerinted tehát van.
Na mesélj ki(K) a Fidesz valós alternatívái???
Nagyon várom a választ.
Ott volt a nagy messiás MZP, elotte Karácsony, előtte Mesterházy, vagy esetleg Gyurcsány?
Ha ezek alternatívák, akkor TE/TI miért nem szavaztátok már meg őket a 12 éve tartó szerinted apokalipszisben??
Mindegyik bukott, nem kicsit.
Nem miattunk, miattatok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!